Dragnea e nemultumit ca va fi audiat la Senat in scandalul SPP: Daca vrem ceva serios, facem o comisie speciala

Marti, 06 Februarie 2018, ora 14:25
5380 citiri
Dragnea e nemultumit ca va fi audiat la Senat in scandalul SPP: Daca vrem ceva serios, facem o comisie speciala
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Liviu Dragnea e nemultumit ca va fi audiat in Comisia de Aparare de la Senat in scandalul SPP, la cererea liberalilor, propunand sa se faca o comisie speciala de ancheta in Parlament. In plus, liderul PSD il acuza inca o data pe seful SPP de "practici nelegale".

Birourile reunite ale Parlamentului au fost convocate marti, de la ora 13:00, ordinea de zi nefiind facuta public pana cu putin timp inainte de ora programata. Mai multe surse au declarat insa pentru Ziare.com ca ar urma sa fie introdusa si infiintarea unei comisii speciale de ancheta pe tema SPP, dupa declansarea scandalului de catre Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor.

Luni, Marcel Vela, presedintele Comisiei de Aparare din Senat, a declarat ca Liviu Dragnea ar urma sa fie chemat la audieri dupa acuzatiile lansate la adresa lui Lucian Pahontu.

Intrebat astazi de jurnalisti daca se va prezenta la audierile decise de liberali, Liviu Dragnea a declarat: "Nu am avut timp sa discutam. Noi nu respingem aceasta initiativa, o sa o discut azi-maine cu dl Tariceanu (presedintele Senatului - n.red.) ".

"Aseara a fost un vot politic la PNL ca sa fiu chemat si eu, si premierul la Comisia de Aparare din Senat. A fost tot un vot sa nu fie chemat Lucian Pahontu", a sustinut Liviu Dragnea, apreciind ca este "penibil" ca el sa fie invitat la audieri, iar cel acuzat, nu.

"Dincolo de asta, subiectul SPP e foarte serios si pare din ce in ce mai grav. Sunt mai multi oameni care vor sa vorbeasca (...) Nu inteleg in ce calitate, dar merg la orice comisie", a mai spus Dragnea.

In plus, presedintele Camerei Deputatilor a subliniat inca o data ca refuza serviciile SPP "atata timp cat e condus de un om care cere ofiterilor sa se faca rapoarte informative ilegal, sa foloseasca informatiile", catalogand aceste practici drept "nelegale".

Intrebat daca va prezenta si dovezi la comisia de la Senat, care sa ii sustina acuzatiile, Liviu Dragnea a replicat catalogand demersul liberalilor drept "o actiune in gluma".

"Daca vrem ceva serios, facem o comisie speciala ca sa se discute despre tot", a subliniat liderul PSD.

De asemenea, Liviu Dragnea a respins categoric posibilitatea ca el sa fi fost pur si simplu dezinformat de Adrian Mladinoiu, fostul ofiter SPP care este in prezent secretar de stat, informatia fiind vehiculata in presa in ultimele zile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Dragnea comisie Aparare Senat SPP, #Dragnea comisie ancheta SPP , #PSD