Dragnea: Echipa lui Iohannis cumpara voturi in Franta si Romania. De unde au atatia bani?

Autor: Ana Ilie
Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 22:26
3297 citiri
Dragnea: Echipa lui Iohannis cumpara voturi in Franta si Romania. De unde au atatia bani?
Foto: Ziarul Teleormanul

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca echipa candidatului ACL la presedintie, Klaus Iohannis, cumpara voturi in Franta si in Romania si il acuza pe acesta ca "dezbina tara".

"Primim SMS-uri din Franta de la oameni care traiesc acolo si sunt din ce in ce mai nervosi si jigniti, pentru ca sunt foarte multi indivizi trimisi de echipa lui Iohannis sa cumpere votul, cu 20, 30, 50 de euro. Noi tipam, trimitem informatii, doar-doar cineva se sesizeaza. E foarte grav ca si in 2014 unii incearca sa cumpere voturi", a reclamat dragnea, la Romania Tv.

Acesta a dezvaluit ca a vorbit cu Victor Ponta, prezidentiabilul PSD, "si ne intrebam de unde au atatia bani". "S-a intamplat in primul tur si se intampla acum. Si din toate judetele primim semnale (...) Cred ca au ales judetele care au iesit pe primele locuri la noi si au trimis acolo echipe de interventie cu bani, ulei, etc, stau acolo pana se termina votul... Este ceva fara precedent", a continuat Dragnea.

Liderul pesedist il acuza pe Iohannis ca este "un om care merge la emisiuni si nu are o idee proprie si nu este autentic" si care, "dincolo ca e las, ca minte, ca da bani, a folosit aceeasi metoda traditionala a PDL, a dezbinarii - pensionarii cu cei care muncesc, bugetarii cu cei care muncesc la privat".

Echipa lui Iohannis se face vinovata, potrivit lui Dragnea, de "cea mai periculoasa, dezbinarea intre Ardeal si restul tarii". Acesta a avertizat ca "pe 17 noiembrie cand ne trezim suntem tot in Romania, e important daca ne trezim in Romania unita sau Romania cu o rana foarte urata".

Dragnea a continuat aratand ca partidul pe care il conduce Iohannis, "PNL nu mai exista". "Nu mai exista acum ideea de liberalism, e un grup cu Videanu, Blaga, Predoiu, restul nu conteaza. Am inteles ca cei de la PNL sunt chemati din cand in cand, dar nu la discutiile serioase...".

Liderul PSD si-a exprimat opinia ca, daca in locul lui Iohannis ar fi fost Crin Antonescu in cursa electorala, "era o campanie electorala foarte frumoasa, depinde ce contracandidat ar fi fost".

"Din partea mea, pentru Antonescu sunt aceleasi sentimente, sper ca si din partea lui. Eu nu il inteleg. Toti stim ca nu e un baiat cuminte al politicii, e un politician cu nerv, cu verv, se uita in fiecare zi la Tv si vede ca partidul sau se chinuie sa ii faca campanie unui domn care este las si care vrea sa fie presedinte".

Dragnea s-a aratat socat si de faptul ca fostul premier Mihai Razvan Ungureanu s-a adresat votantilor maghiari in limba ungara. "Sunt putin socat dupa ce l-am vazut pe Mihai Razvan Ungureanu vorbind in maghiara. Imi este greu sa comentez dar am un singur cuvant despre gestul pe care l-a facut, respectand comunitatea maghiara, in ce hal a ajuns MRU, totusi e un baiat tanar, nu cred ca are viitor".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dragnea Iohannis dezbina tara, #Dragnea Iohannis cumpara voturi , #PSD