Dragnea: Eu nu-l vreau pe Gabriel Oprea premier

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 22:37
4672 citiri
Dragnea: Eu nu-l vreau pe Gabriel Oprea premier
Foto: Arhiva Guvernul Romaniei

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu este de acord ca vicepremierul Gabriel Oprea, care conduce UNPR, sa fie propus pentru functia de prim-ministru din partea actualei coalitii de guvernare, daca Victor Ponta si-ar da demisia sau motiunea de cenzura ar fi votata in Parlament.

"Eu nu-l vreau pe Gabriel Oprea premier. PNL a lansat aceasta ipoteza, dar PSD nu accepta asa ceva. PSD e un partid mare care nu accepta sa accepte un premier din alta formatiune", a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

El a adaugat ca PSD nu poate sa ramana intr-un guvern in care premierul nu este din randurile partidului.

PNL spune ca a facut totul pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului: Mingea e la Oprea si Dragnea

Saptamana trecuta, Gabriel Oprea si-a prezentat atuurile ca eventual premier.

"Ca premier, as reprezenta o solutie. Acolo unde sunt, intotdeauna aduc un pic de siguranta, sunt un om serios. Sa stiti ca in toate guvernele in care am fost ne-am tinut de cuvant. In guvernul in care sunt acum, premier e Ponta.

E un prim-ministru bun care isi face datoria si eu il sustin pe Ponta. Caut sa fiu serios si caut pe domeniul securitatii, aici sunt bun", a mentionat atunci Gabriel Oprea.

Oprea isi prezinta atuurile ca eventual premier

PNL a depus, luni, motiunea de cenzura "Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta". Documentul a fost semnat de 180 de parlamentari.

Motiunea de cenzura a PNL va fi citita in plenul reunit al Parlamentului, miercuri, 23 septembrie, urmand ca dezbaterea si votul sa aiba loc, marti, 29 septembrie.

Motiune de cenzura impotriva lui Ponta - Udrea acuza PNL: Le-a fost lene sa o faca serios

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca, in perioada urmatoare, PNL va discuta cu toti parlamentarii care nu fac parte din Opozitie pentru sustinerea motiunii de cenzura, aratand ca incearca sa-i convinga ca "sunt in slujba cetatenilor, nu a lui Victor Ponta".

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Dragnea Oprea premier , #PSD
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Dragnea vrea tot un PSD-ist ca prim ministru,adica supus lui Dragnea