Dragnea face ordine la Guvern: Nu putem sustine initiative de care aflam de la televizor (Video)

Luni, 31 August 2015, ora 07:14
2742 citiri
Dragnea face ordine la Guvern: Nu putem sustine initiative de care aflam de la televizor (Video)
Foto: Site oficial PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa sedinta senatorilor social-democrati, ca nu are motive sa fie nemultumit de ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, iar discutiile din PSD legate de activitatea ministrilor nu au ca scop o remaniere.

"N-am de ce sa fiu nemultumit. Au aparut foarte multe informatii. Eu, daca am vreo nemultumire, o voi spune. In primul rand, multumirea sau nemultumirea trebuie sa o exprime prim-ministrul. N-am auzit la prim-ministru sa fie nemultumit de ministrul de Finante", a spus Dragnea.

El a afirmat insa ca in PSD va fi "o mica schimbare" in modul in care ministrii comunica in cadrul partidului si in public, fiind nevoie de informari periodice din partea membrilor Cabinetului, insa premierul ar fi de acord cu aceasta masura.

Dragnea a precizat ca in PSD nu se vor mai accepta situatii in care liderii partidului sa afle din presa despre masuri anuntate de Guvern.

Dragnea: Nu ca Victor nu este baiat frumos, dar PSD ar putea da o femeie premier

"Faptul ca noi la BPN am cerut si vom cere unor ministri sa prezinte unele informari este un lucru corect si asa se va intampla de aici inainte, pentru ca, pentru a avea sustinere politica, pentru a avea sustinere in comunicare de la toti membrii PSD in actiunile guvernamentale, ministrii trebuie sa informeze partidul. Noi nu putem sustine public niste initiative de care aflam de la televizor", a adaugat Dragnea.

Dragnea neaga ca evalueaza ministrii: Nu vrem ca Ponta sa ramana singurul comunicator

Liderul interimar al PSD a subliniat insa ca aceste evaluari si informari nu au ca scop o remaniere si nu se preconizeaza in acest moment nicio schimbare in Guvern.

Mihai Fifor este noul lider al senatorilor PSD. Dragnea anunta unde ar pleca Ilie Sarbu

"Nu s-a vorbit in partid despre remaniere. Din cate stiu, nici premierul nu are in gand vreo remaniere. Din punctul meu de vedere, acum nu este cazul. Mai tarziu vom vedea", a spus Dragnea.

Teodorovici: Conducerea PSD discuta luni despre comunicarea dintre ministri si partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, duminica, inaintea sedintei senatorilor PSD, ca liderii partidului vor face luni, in cadrul Biroului Politic National, o evaluare a comunicarii din cadrul PSD, dar si a comunicarii dintre ministri si conducerea partidului.

"Maine (luni - n.red.), la BPN, discutam vizavi de chestiuni de comunicare, intre partid, intre Guvern, intrebii membrii Guvernului si partid, pentru a comunica mai bine", a spus Teodorovici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#Dragnea Ponta Guvern, #Dragnea PSD remaniere Guvern , #PSD