Dragnea ii taie avantul lui Geoana: In PSD nu se face nicio lista pentru Cotroceni, nici scurta, nici lunga

Vineri, 06 Iunie 2014, ora 12:47
3039 citiri
Dragnea ii taie avantul lui Geoana: In PSD nu se face nicio lista pentru Cotroceni, nici scurta, nici lunga
Foto: Arhiva

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca senatorul social-democrat Mircea Geoana nu se afla pe nicio lista de candidati a partidului pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, in primul rand pentru ca PSD nu intocmeste astfel de liste.

Dragnea a precizat ca partidul va stabili candidatul la prezidentiale in cateva saptamani, iar congresul din toamna il va valida.

"Nu e vorba de cateva zile. Probabil, nu stiu, cateva saptamani, pentru ca eu nu cred ca putem lasa sa treaca vara pana sa stabilim in PSD pe cine sustinem. Organizatiile noastre au nevoie de un reper pentru alegerile prezidentiale, pentru ca altfel se uita la alti colegi care se auto trec pe tot felul de liste si nu as vrea sa apara confuzie in partid", a lamurit el.

Dragnea a mentionat ca Geoana se numara printre acei "colegi care se autotrec pe liste", dupa ce senatorul PSD anunta, miercuri, ca numele sau se afla pe lista foarte scurta a partidului pentru prezidentiale. Ulterior, Geoana a marturisit, intr-o emisiune televizata, ca se simte mai pregatit ca niciodata sa intre in cursa pentru Palatul Cotroceni.

"Eu n-am auzit, nu am urmarit emisiunea (in care a fost invitat Geoana - n.red.), doar am citit transcriptul, cert e ca nu avem o lista, in partid nu se fac liste pentru candidatura la functia de presedinte, nici scurte, nici lungi", a lamurit Dragnea.

Geoana vrea la prezidentiale, liderii PSD reactioneaza: Partidul nu uita tradarea

Mai multi social-democrati si-au manifestat dezacordul fata de candidatura lui Mircea Geoana pentru presedintia Romaniei. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, i-a amintit lui Geoana de atacurile la adresa premierului Victor Ponta, mentionand ca acesta nu ar trebui sa se mai gandeasca la Palatul Cotroceni, pentru ca "partidul nu uita tradarea".

Sarbu s-a referit la episodul in care Mircea Geoana a afirmat ca Ponta i-a spus sa minta ca nu a fost acasa la Sorin Ovidiu Vintu, cu o noapte inainte de prezidentialele din 2009.

La randul sau, ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Eugen Nicolicea, i-a adus aminte lui Geoana ca a incercat sa il excluda din partid. Nicolicea a spus ca atunci Geoana ar fi avut un comportament mafiot.

Geoana: Numele meu, pe lista foarte scurta de potentiali candidati PSD la prezidentiale (Video)

Atacurile colegilor social-democrati vin dupa ce Mircea Geoana a declarat, miercuri, ca numele sau figureaza pe lista "foarte scurta" de potentiali candidati PSD la prezidentiale, el aratand ca viitorul candidat va fi decis cu calm si intelepciune si ca trebuie discutat si cu Victor Ponta despre intentia declarata a acestuia de a ramane premier.

Geoana: Iohannis e "stafia" lui Basescu: Sunt mai pregatit ca niciodata sa conduc Romania

Ulterior, senatorul a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca este mai pregatit ca niciodata sa candideze la alegerile prezidentiale din noiembrie, adaugand ca Victor Ponta ar trebui sa isi pastreze functia de prim-ministru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea Mircea Geoana prezidentiale, #Liviu Dragnea Geoana prezidentiale, #Liviu Dragnea Geoana presedinte , #PSD
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza sevastian
sevastian
rank 1
Asa este, Dragnea are dreptate.