Dragnea, intrebat de ce crede ca Basescu e in libertate: Poate nu a facut prostii

Joi, 30 Iulie 2015, ora 22:37
5064 citiri
Dragnea, intrebat de ce crede ca Basescu e in libertate: Poate nu a facut prostii
Foto: Captura Antena 3

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat, joi seara, pe marginea faptului ca fostul coleg de alianta Crin Antonescu nu prea mai e prezent in politica, ca fostul sau sef pe linie de partid, Victor Ponta, a fost nevoit sa renunte la o functie, in timp ce fostul presedinte, Traian Basescu, e liber si destul de prezent in viata publica.

"Eu nu mi-am pierdut speranta", a spus Liviu Dragnea la Antena 3, completand ironic: "O fi fost un om foarte curat, poate putin agitat. Poate nu a facut prostii".

Dragnea: Basescu e un om in varsta nefericit, din motive de viata si sentimentale

Intrebat daca a vorbit cu ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, despre dosarele lui Traian Basescu, liderul PSD a negat: "Nu cred ca o sa-mi spuna. Nici nu cred ca stie".

De altfel, Liviu Dragnea a fost destul de rezervat pe acest subiect, mentioand insa "tonul jignitor" al lui Traian Basescu din emisiunile la care acesta a participat recent.

Basescu: Dragnea e tipul omului de la tara. Ponta a candidat la prezidentiale de prost (Video)

"Il auzeam pe acest domn vorbind despre nu stiu cate voturi falsificate la referendum. Minciuna sfruntata! Dar nu l-am auzit vorbind despre voturile din 2009. Dar poate voi reusi sa aflu; asa cum unii isi scriu memoriile, poate le vor scrie si altii. Sunt extrem de mahnit cand vorbim despre referendum", a declarat el.

Basescu, despre impresia lasata de Udrea la prima intalnire: Exceptionala. Si cum arata, si isteata

Liviu Dragnea, care a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ca, in calitatea de secretar general al PSD, si-ar fi folosit influenta in scopul fraudarii referendumului de demitere a presedintelui, in 2012, e de parere insa ca acest dosar nu poate influentat de faptul ca el a devenit sef interimar al PSD: "Refuz sa cred ca traiesc intr-o tara in care ocuparea unei functii de catre un om politic ii poate influenta un proces".

De altfel, pesedistul a recunoscut ca s-a gandit mult inainte de a candida la sefia partidului, fie ea si interimara. "In ceea ce ma priveste, decizia mea de a raspunde unor solicitari de a ma implica (...) n-a fost usoara. Intr-o situatie speciala se pot lua masuri speciale; nu mi-a fost usor si nu-mi este usor. Am ales sa nu fiu las", a afirmat el.

Liviu Dragnea a recunoscut insa ca problema dosarului referendumului, in care inca 70 de persoane au fost trimise in judecata, a fost ridicata "in discutiile cu unii colegi, care sinceri sau nu erau preocupati de integritatea mea, de viitorul meu". "Nu vad de ce s-ar lasa completul de judecata influentat", a conchis el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Liviu Dragnea Traian Basescu, #Liviu Dragnea sefie PSD dosar referendum, #Dragnea Basescu libertate dosar , #PSD