Dragnea: Nu am sustinut, nu sustin si nu voi sustine modificarile Codului Penal

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 21:10
2967 citiri
Dragnea: Nu am sustinut, nu sustin si nu voi sustine modificarile Codului Penal

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedinte executiv al PSD, a declarat, vineri, ca nu a sustinut, nu sustine si nu va sustine modificarile la Codul Penal adoptate de Camera Deputatilor la sfarsitul anului 2013, el aratand ca foarte bine a procedat Curtea Constitutionala blocandu-le.

"Foarte bine a facut Curtea Constitutionala. M-ati intrebat si v-am dat un raspuns instantaneu si foarte scurt si foarte clar. Nu vreau sa comentez criticile. Mi-ati pus o intrebare. Foarte bine ca s-au blocat acele demersuri", a spus Dragnea.

El a evitat sa raspunda intrebarilor care vizau faptul ca si PSD a sustinut acele modificari.

"Eu va spun ca acele modificari la Codul Penal nu le-am sustinut, nu le sustin si nu le voi sustine", a spus Dragnea.

Nastase indeamna la solidaritate cu Dragnea: Basescu imprastie "bilele de biliard" (Video)

Intrebat daca Legea amnistiei ar trebui sustinua in continuare, Dragnea a raspuns: "Nu m-am aplecat cu mare atentie asupra ei, probabil ca nu. Dar nu mai vreau sa mai vorbesc de Codul penal".

Modificarile la Codul Penal adoptate de Camera Deputatilor in 10 decembrie 2013 sunt neconstitutionale, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala.

Astfel, CC a admis obiectia si a constatat neconstitutionalitatea articolului I punctul 5 si articolului II punctul 3 din Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative, care inlatura din categoria functionarilor publici si a functionarilor pe presedintele Romaniei, pe deputati si senatori, precum si persoanele care isi desfasoara activitatea in cadrul unei profesii liberale, in baza unei legi speciale si care nu sunt finantate de la bugetul de stat.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Liviu Dragnea cod penal, #vicepremier dezacord Cod Penal, #Dragnea CCR Cod Penal , #PSD
Comentarii