Dragnea propune PD-L sa nu mai fure cu camionul, ci cu Loganul

Vineri, 14 Mai 2010, ora 16:28
1829 citiri
Dragnea propune PD-L sa nu mai fure cu camionul, ci cu Loganul

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, propune conducerii PD-L sa adopte o decizie in partid prin care "sa se fure mai putin". Dragnea se arata convins ca o astfel de masura va aduce mai multe economii la bugetul de stat decat diminuarea cu 15% a pensiilor.

"Ii deranjeaza foarte mult numarul mare de pensionari. Ei pot lua o masura foarte simpla: sa ia o decizie in partid sa fure mai putin. Eu le propun un moratoriu: sase luni sa fure mai putin, sa nu mai fure cu camionul, sa fure cu Loganul. Si ajungem pe 31 decembrie", a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Botosani, Liviu Dragnea.

Dragnea considera ca o alta solutie pentru reducerea cheltuielilor bugetare este diminuarea cheltuielilor inoportune ale ministerelor si agentiilor statului.

"Nu se gasesc 500 de milioane de euro ca sa acopere pensiile. Este incredibil. Un prim-ministru normal, competent, care sa nu fie complice la ce se intampla in Romania, poate cere tuturor ministerelor, tuturor agentiilor, tuturor structurilor guvernamentale, sa reduca din cheltuielie inoportune, cheltuielile care nu sunt neaparat necesare acum, prin care sa se inchida din robinetele prin care se scurg bani in buzunarele PD-L", a adaugat Dragnea.

Liderul social-democrat acuza institutiile statului de complicitate la evaziune fiscala in domeniul alcoolului si tigarilor.

Liviu Dragnea a acuzat Guvernul condus de premierul Emil Boc ca duce o politica de "canibalizare a bugetarilor".

Dragnea a declarat, vineri, la Botosani, ca masurile adoptate de Executiv "invrajbesc bugetarii intre ei".

"De un an si jumatate, Emil Boc nu a prezentat nici macar o solutie anti-criza, o solutie care sa determine dezvoltarea, o solutie care sa determine crestere de locuri de munca, ci vine cu o solutie foarte interesanta: la un milion de someri mai adauga 200.000 - 300.000 de someri. Se continua aceasta politica de vrajba nationala.

Se doreste o canibalizare a bugetarilor. Daca aceste lucruri vor fi puse in practica, in perioada urmatoare vor alimenta o vrajba in interiorul bugetarilor, in sensul 'care pe care'", a afirmat Dragnea, potrivit caruia actualul Guvern implementeaza principiul "dezbina si condu".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Liviu Dragnea furt PDL, #Dragnea bugetari canibalizare , #PSD