Dragnea: Vom folosi metoda sms-ul la alegerile din 25 mai

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 13:55
2154 citiri
Dragnea: Vom folosi metoda sms-ul la alegerile din 25 mai

PSD va folosi metoda sms-ul la alegerile din 25 mai, fiind "nu doar dreptul, ci si obligatia partidelor politice" sa faca numaratori paralele, a declarat sambata, la Poiana Brasov, vicepremierul Liviu Dragnea, sef al campaniei social-democratilor la alegerile europarlamentare.

"Este important ca la aceste alegeri sa ne organizam din toate punctele de vedere. Vom folosi si la aceste alegeri - o spun in fata presei - sistemul de comunicare prin sms. El a fost folosit si la alegerile locale si la referendum si la alegerile generale. La referendum au aparut probleme, dar la celelalte alegeri, unde nu se bateam direct cu prietenul nostru, nu au fost probleme.

Este un sistem modern de comunicare, toate partidele au dreptul si chiar si obligatia sa faca numaratoarea paralela si sa transmita rezultatele din fiecare sectie de vot la sediul central al partidului si acest lucru il vom face si noi. Ca transmisia se face prin sms, telefon, mail sau porumbei calatori conteaza mai putin", a afirmat Dragnea, presedinte executiv al PSD.

Dragnea, despre presupusa retragere din politica a lui Ponta: A fost inteles gresit, poate se retrage la Cotroceni

Liderul social-democrat a precizat ca, in cadrul intalnirii de sambata de la Poiana Brasov, se vor discuta strategii de campanie si de comunicare, elemente de organizare, precum si despre evolutia sondajelor de opinie, incepand din august 2013 pana saptamana trecuta, cand a fost realizat ultimul.

El a sustinut ca alegerile europarlamentare de anul acesta sunt mai importante decat precedentele deoarece nu reprezinta numai un test pentru prezidentiale, ci vor stabili candidatii.

Romanii sa trimita mai multi PSD-isti in PE. Afiliatii PPE "nu iubesc aceasta tara"

"Daca este sa discutam foarte cinstit, foarte corect, riguros, practic niciun partid important nu are stabilit candidatul final pentru prezidentiale. Nici macar Crin Antonescu, declarat candidat. A avut mai multe interventii in care a spus ca daca nu ia 20% la europarlamentare nu mai candideaza sau isi da demisia sau ceva de genul acesta", a punctat Dragnea.

In opinia sa, este important ca, la aceste alegeri, romanii sa trimita in Parlamentul European (PE) cat mai multi social-democrati deoarece afiliatii la PPE au demonstrat ca "nu iubesc prea mult aceasta tara".

"Este important pentru viitorul acestei tari ca in Parlamentul European sa mearga social-democrati cat mai multi, pentru ca prietenii lui Basescu din PE au aratat, in anii trecuti, ca nu iubesc foarte mult aceasta tara. Pentru romani este important ca social-democratii sa fie majoritari in PE, pentru ca asta inseamna bunastare, o grija pentru categoriile defavorizate, crestere economica nu prin taieri si nu o viata austera", a mentionat presedintele executiv al PSD.

Dragnea: Ne intrebam cati presedinti de CJ mai raman in picioare pana la sfarsitul anului

Nu in ultimul rand, Dragnea a transmis un mesaj privind "ultimele evenimente din partid": "Vreau sa discutam despre ultimele evenimente din partid. Ma uit in sala si am ramas destui si o sa ramanem destui pana la finalul acestui an. Este important pentru noi toti si pentru colegii nostri din fiecare organizatie sa intelegem ca PSD, colegii nostri de la UNPR, cu care practic suntem intr-o relatie mai mult decat prieteneasca, reprezentam doua forte politice puternice, care au in spate o sustinere din partea populatiei".

La intalnirea conducerii PSD cu coordonatorii de campanie si lideri din teritoriu, care se desfasoara la Poiana Brasov, participa vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, ministrul Economiei, Constantin Nita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#Liviu Dragnea metoda SMS europarlamentare, #Dragnea numaratori paralele alegeri , #PSD