Galateanul care i-a dus bere lui Dragnea a ajuns la Euronews. A plecat definitiv din tara la doar 3 zile dupa intalnire

Vineri, 18 Mai 2018, ora 17:07
10971 citiri
Galateanul care i-a dus bere lui Dragnea a ajuns la Euronews. A plecat definitiv din tara la doar 3 zile dupa intalnire
Foto: Realitatea TV

Bogdan Lungu, galateanul care a pierdut un pariu cu liderul PSD a plecat definitiv din tara, la trei zile dupa ce si-a onorat pariul si a venit la Bucuresti pentru a-i aduce bere lui Liviu Dragnea.

Galateanul le-a spus jurnalistilor de la Euronews ca a vrut sa aiba o discutie cu cel mai puternic politician din tara, sa vada daca se razgandeste in ceea ce priveste plecarea din Romania.

"Am vrut sa am o discutie cu persoana care conduce de facto tara asta, sa vad daca ma poate face sa am dubii privind dorinta de a parasi Romania. Am realizat ca lucrurile vor merge din ce in ce mai rau si trebuie sa vin cu o solutie de dragul copiilor mei.

Decizia de a parasi tara a fost una dificila, insa intalnirea cu domnul Dragnea m-a convins ca este una buna", a declarat Bogdan Lungu pentru Euronews.

La trei zile dupa ce a avut loc intalnirea cu presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Lungu a publicat o fotografie pe pagina personala de Facebook in care apare in fata cladirii Empire State Building, din New York, la care a atasat o descriere: "Am plecat, asa cum am promis. Nu cred ca ma voi mai intoarce vreodata in Romania".

Amintim ca Bogdan Lungu a venit, in 7 mai, la Bucuresti, pentru a-i aduce o naveta cu bere lui Liviu Dragnea dupa ce a pierdut un pariu cu acesta.

Intalnirea

In jurul orei 16:50, galateanul a ajuns la sediul PSD din soseaua Kiseleff, cu o naveta cu bere, s-a asezat la masa din foisorul din curte si l-a asteptat pe liderul PSD sa vina cu micii.

Jurnalistii aflati la fata locului l-au asaltat cu intrebari pe Bogdan Lungu, care a marturisit ca nu este "un sustinator" al lui Dragnea si ca a iesit in strada sa protesteze fata de masurile luate de Guvern, in repetate randuri. La un protest, acesta a fost prezent cu intreaga familie.

El a mai spus atunci ca este suparat pe liderul PSD din cauza ca nu s-a tinut de promisiuni si nu a fost construit nici macar un kilometru de autostrada pana acum, asa ca nu va accepta "pomeni electorale" si nu va manca nici macar un mic.

Barbatul a mai spus ca sta doua zile in Bucuresti, dar ca a trebuit sa isi amane o vacanta programata cu familia pentru a-si onora pariul.

Un nou pariu

Dupa ce a ajuns in foisor si liderul PSD, galateanul s-a incumetat si a pus un nou pariu, tot pe o lada cu bere: ca guvernarea PSD nu va face mai mult de 150 de km de autostrada dati in folosinta pana in 2020.

Dragnea a acceptat pariul si i-a spus galateanului sa nu il mai certe: "Destul ma cearta Iohannis, eu va spun ca facem mai mult. Daca facem, mancati mici?", i-a replicat presedintele Camerei Deputatilor, dupa care si-a turnat un pahar cu bere.

"In mod onorabil s-a tinut de pariu si a venit. Pentru mine conteaza foarte mult, e un om de foarte mare caracter", a spus Liviu Dragnea intrebat de jurnalisti ce parere are despre Bogdan Lungu.

Curtea sediului PSD a fost inchisa in aceste momente, pentru ca liderul partidului nu si-a dorit ca evenimentul sa fie unul public, mai ales ca pe Facebook isi anuntasera prezenta mii de oameni, la un eveniment intitulat sugestiv "Gratar la Dragnea".

Jurnalistii care au intrat in curte au fost serviti si ei cu mici de liderul PSD, care a marturisit ca micii sunt de la fiul sau, care are o ferma de porci la Salcia.

Pariul initial

Cand s-a intors din minivacanta de 1 Mai, Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe Facebook in care a precizat ca "se circula destul de bine, tinand cont de numarul urias de masini".

El a primit cateva comentarii, la care a si raspuns, insa un internaut nu a crezut ca Dragnea este cel care publica mesajele, asa ca l-a provocat pe liderul PSD sa isi faca un selfie, pentru a demonstra acest lucru.

"Daca asta care caraie aici este mustaciosul, eu dau o naveta cu bere!! Ba livache, bro, fa un selfie si fa-mi in ciuda!!: )): )) Du te draq de troll...".

Presedintele Camerei Deputatilor nu a ezitat, asa ca a postat un selfie din masina si a scris: "Cum ramane cu naveta?".

"Eu ma tin de promisiune!!!! Dau o naveta cu bere! Unde?!?!", a intrebat internautul. Dragnea i-a raspuns ca el aduce micii.

"Saptamana viitoare, la sediul PSD! Eu aduc micii! Luni la 17:00, va astept la sediul PSD din Kiseleff!", i-a scris liderul PSD.

Citeste si Cum a ajuns Dragnea de la bisnita si barman in birtul comunal la intaiul dregator al tarii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dragnea pariu galateanu, #Dragnea pariu mici bere, #Galatean Dragnea plecat definitiv , #PSD