Gheorghe Nichita se bucura ca a fost exclus Chirica: Da bine la tineri sa fii impotriva comunistilor PSD-isti

Duminica, 11 Februarie 2018, ora 18:34
8416 citiri
Gheorghe Nichita se bucura ca a fost exclus Chirica: Da bine la tineri sa fii impotriva comunistilor PSD-isti
Foto: Arhiva/Hepta.ro

Fostul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita, crede ca Mihai Chirica nu si-a asumat niciodata statutul de membru PSD, a ajuns sa se confunde cu partidul, iar aceasta "autosuficienta l-a ingropat politic".

Gheorghe Nichita a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca Mihai Chirica, precum si viceprimarul Gabriel Harabagiu sau Sorin Iacoban au fost exclusi in mod corect din PSD.

"PSD Iasi a decis excluderea din partid a primarului Mihai Chirica si a acolitilor sai, Sorin Iacoban, personaj care nu a reusit sa conteze niciodata atat cat si-ar fi dorit, si Gabriel Harabagiu, un no-name pana in momentul in care, pe baza prieteniilor sale cu sistemul, a fost sustinut de Chirica sa devina viceprimar. Am vazut figurile spasite, de victime, cu care au iesit Chirica, Harabagiu si Iacoban din sedinta in care s-a votat excluderea.

Si, sincer, nu inteleg... chiar nu se asteptau ca, la un moment dat, sa apara si un raspuns la actiunile lor?! Cat de naiv, cat de imatur politic trebuie sa fii sa crezi ca te poti comporta la nesfarsit ca un copil rasfatat?!", a scris Nichita pe Facebook.

Potrivit lui Nichita, pentru Mihai Chirica, excluderea din partid a fost doar o chestiune de timp, iar ceea ce face acum duce la o izolare a orasului.

"Chirica nu si-a asumat niciodata statutul de membru PSD; in mintea lui a candidat ca independent, doar sustinut de social-democrati. Dupa castigarea alegerilor, s-a dezis de cei care l-au ajutat si, mai mult, a ajuns sa se confunde cu PSD, sa creada ca PSD este el, ca el este creatorul PSD. Pe Chirica, aceasta autosuficienta l-a ingropat politic. Din cauza ego-ului sau, Chirica izoleaza Iasul, victimizandu-se pe sine.

A abandonat electoratul traditional al PSD, iar acum toate demersurile sale sunt exercitii de imagine ce urmaresc doar pacalirea tinerilor. A atacat guvernul PSD si pe Dragnea pentru a castiga simpatia tinerilor de dreapta. Nu din convingere, ci doar pentru imagine, pentru ca 'da bine' la tineri sa fii impotriva 'comunistilor' PSD-isti; asa l-au invatat pe el sfatuitorii! La Iasi, primarul pus de PSD nu reprezinta PSD, nu lupta pentru programul de guvernare propus de PSD; la Iasi, primarul PSD este in opozitie cu PSD... este noaptea mintii!", a adaugat Nichita.

Acesta a mai subliniat faptul ca Liviu Dragnea ar fi gresit punandu-l pe Mihai Chirica sa candideze la Iasi.

In final, Nichita le raspunde si celor care l-au criticat pentru atitudinea celor 3 politicieni de la Iasi exclusi vineri din partid.

"Mi s-a reprosat comportamentul celor trei, pe motiv ca eu 'i-am crescut'! I-au crescut parintii lor, s-au crescut singuri, eu nu i-am crescut, EU I-AM CONDUS!", incheie Nichita.

Primul care a comentat la postarea fostului primar al Iasiului, a fost Codrin Stefanescu, despre care surse din PSD spun de asemenea ca ar fi pe lista neagra a lui Dragnea, dupa ce l-a sustinut pe Mihai Tudose.

"Corecta analiza ta, Gigi!", i-a transmis Stefanescu.

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost exclus, vineri, din PSD, alaturi de viceprimarul Gabriel Harabagiu si Sorin Iacoban. Presedintele PSD Iasi, Maricel Popa, a spus ca decizia e definitiva.

Primarul Iasiului, dupa excluderea din PSD: Dupa Dragnea urmeaza intunericul. Ceva s-a intamplat acolo in Parlament

In ce-l priveste pe Nichita, acesta a fost condamnat, in toamna anului trecut, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care e acuzat ca a luat mita de la patronul UTI, Tiberiu Urdareanu. Totodata, magistratii au institutit si interdictia de a fi ales intr-o functie publica. Decizia nu a fost insa finala, si Nichita a contestat-o, procesul nefiind inca finalizat.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Gheorghe Nichita excludere Chirica PSD , #PSD
Comentarii
Poza Doresc disparitia PSD
Doresc disparitia PSD
rank 5
Placerea mea,domnule Nichita, Disparitia PSD !