Liviu Dragnea face o dezvaluire: Daca Ponta pierde alegerile... (Video)

Autor: Ana Ilie
Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 23:32
10804 citiri
Liviu Dragnea face o dezvaluire: Daca Ponta pierde alegerile... (Video)
Foto: B1 Tv

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat ca va ramane alaturi de Victor Ponta si daca acesta pierde cursa pentru presedintie.

"Sunt absolut convins ca Ponta va castiga. Dar dinainte de a incepe campania si a se structura votul, am luat o decizie pe care o spun prima data: daca cumva Victor Ponta pierde alegerile eu merg in continuare cu el si langa el. Imi asum impreuna cu el", a declarat Dragnea, la Realitatea Tv.

Liderul PSD a aratat ca are o lunga istorie cu Ponta si majoritatea obiectivelor lor s-au indeplinit: "Suntem impreuna de cinci ani, impreuna in februarie 2010 am stabilit cateva lucruri, am castigat amandoi la Congres, obiectivele asumate la partid s-au indeplinit, cu intrarea la guvernare s-au indeplinit, mai exista acesta si cred ca se va intampla. Impreuna la bine si la rau".

Luna trecuta, Liviu Dragnea a afirmat ca PSD nu va fi lasat pe mana "unor combinatori" si ca, daca va hotari sa candideze pentru presedintia partidului, o va face impreuna cu Sebastian Ghita.

Liviu Dragnea: Daca ma hotarasc, candidez la presedintia PSD in echipa cu Sebastian Ghita

Anterior, in urma unei sedinte fulger la PSD, Victor Ponta a anuntat suspendarea unor membri din conducerea partidului dupa ce acestia au aparut in stenogramele DNA in care discutau despre alegerea unui nou presedinte al PSD in "epoca post-Ponta".

Sedinta PSD fulger, lasata cu suspendari: Vanghelie nu se linisteste si il acuza pe Ghita. Ce spune Sova

Deputatul Viorel Hrebenciuc a fost inregistrat de DNA in timp ce vorbea cu senatorul Dan Sova. Procurorii spun ca Hrebenciuc a incercat sa il convinga pe Sova sa faca demersuri pentru initierea unei legi a amnistiei si gratierii, oferindu-i in schimb sprijin pentru a castiga sefia PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Liviu Dragnea sustinere Victor Ponta, #Dragnea Ponta esec alegeri , #PSD