Protest anuntat la nunta lui Dragnea Jr. Seful PSD: Acolo vrea sa duca Iohannis tara

Duminica, 26 August 2018, ora 07:55
18748 citiri
Protest anuntat la nunta lui Dragnea Jr. Seful PSD: Acolo vrea sa duca Iohannis tara
Foto: Arhiva Facebook/Mergem la nunta lui Dragnea Jr

Mii de oameni si-au anuntat virtual intentia de a participa duminica la un protest organizat in timpul cununiei fiului lui Liviu Dragnea, Valentin.

Inca de cand au aparut toate detaliile nuntii fiului liderului PSD, protestatarii s-au mobilizat si au creat un eveniment pe Facebook prin care invita cetatenii sa manifesteze in fata Bisericii Sfantul Elefterie din Capitala, unde va avea loc cununia religioasa. Aproape aproape 5.000 de oameni si-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului, de a participa la acest protest.

Cei care vor participa intentioneaza sa scandeze mesaje impotriva liderilor PSD-ALDE prezenti la eveniment, iar din lista invitatilor nu vor lipsi: fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, Codrin Stefanescu, Daniel Chitoiu, ministrii, primarii municipiilor resedinta de judet, liderii organizatiilor din judete.

Sute de politicieni anuntati la nunta fiului lui Dragnea. Codrin Stefanescu: E pregatit psihologic sa fie bunic

Invitatia de nunta trimisa invitatilor arata ca duminica, la ora 17:30, va avea loc cununia religioasa la Biserica Sfantul Elefterie, iar petrecerea va incepe mai tarziu, la 19:30, la Palatul Snagov.

Mesajul organizatorilor protestului este foarte clar: se vor scanda lozinci impotriva coalitiei de guvernare atat in fata bisericii, cat si in fata Palatului Snagov.

"Mergem la nunta lui Dragnea Jr., sa ii uram La multi ani!, cu executare! Atat lui, cat si lui Daddy Liviu Dragnea! Ne intalnim cu totii la ora 17:30 la Biserica Sfantul Elefterie. Dupa cununia religioasa, stabilim daca mergem si la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toti greii din PSD si ALDE!", se arata in descrierea evenimentului.

Insa, pentru familia Dragnea, dar si pentru nuntasi, protestul anuntat nu reprezinta sub nicio forma un motiv de ingrijorare, chiar daca violentele de la protestul din 10 august inca mai au ecou. Mai mult, liderul PSD, Liviu Dragnea a spus ca refuza sa ia in calcul o eventuala amanare sau modificare a detaliilor nuntii in contextul mitingului anuntat.

"Cum sa ma gandesc sa aman nunta copilului meu? Nici vorba. Acolo vrea sa duca Iohannis tara. (...) Unii sa vrea sa distruga evenimentul si sa fiu tot eu acuzat? (...) Vreau sa vad cat de departe vor ajunge niste indivizi in frunte cu Iohannis, pentru ca vor primi raspuns pe masura de la mine. Daca au impresia ca pot lua tara cu japca, se inseala amarnic, PSD nu va lasa ca Romania sa fie condusa prin violenta", a spus Liviu Dragnea, la Antena3.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#protest nunta valentin dragnea, #protest nunta Dragnea , #PSD