Senatul cere demisia lui Basescu - Dragnea: O sa asistam la o discutie interesanta

Luni, 23 Iunie 2014, ora 14:00
2229 citiri
Senatul cere demisia lui Basescu - Dragnea: O sa asistam la o discutie interesanta
Foto: B1TV

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, luni, ca nu are o opinie cu privire la propunerea lui Calin Popescu Tariceanu ca Parlamentul sa ii solicite oficial presedintelui Traian Basescu sa demisioneze, dar a precizat ca liderii coalitiei de guvernare se intalnesc la ora 13:00 si vor lua o decizie.

"Nu am avut timp sa ma gandesc la propunerea lui Calin Popescu Tariceanu, nu stiu daca este oportuna sau nu", a declarat acesta raspunzand la intrebarea adresata de un jurnalist.

Intrebat ce crede despre declaratia lui Laszlo Borbely, care a afirmat ca o demisie a presedintelui Traian Basescu nu ar fi oportuna in acest moment pentru ca ar genera instabilitate, Liviu Dragnea a precizat ca la ora 13:00 are loc intalnirea liderilor PSD, UNPR, PC si UDMR si ca "probabil ca domnul Tariceanu are argumente seriosase si ca si domnul Borbely are argumente serioase; o sa asistam la o discutie interesanta".

Daca Liviu Dragnea a sustinut ca nu este la curent cu propunerea presedintelui Senatului, premierul Victor Ponta a anuntat inca de duminica seara ca in sedinta de luni a coalitiei de guvernare se va discuta "daca exista sau nu posibilitatea unei actiuni parlamentare" in legatura cu o declaratie prin care Legislativul sa ceara demisia presedintelui Traian Basescu, in contextul scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu.

Ponta discuta luni varianta unei actiuni parlamentare privind demisia lui Basescu (Video)

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca va supune plenului Senatului o declaratie prin care institutia pe care o conduce cere demisia de onoare a presedintelui Traian Basescu, din cauza scandalului in care este implicat fratele acestuia, Mircea Basescu.

Senatul cere demisia lui Traian Basescu: Filmele interlopilor contribuie la independenta justitiei!

In replica, vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat ca in acest moment o demisie nu ar fi nici oportuna si nici benefica.

Laszlo Borbely: O demisie a lui Traian Basescu nu ar fi nici oportuna, nici benefica

"In acest moment, nu cred ca ar fi benefica o demisie, ar crea o instabilitate sau chiar in momentul de fata, ar trebui fiecare sa se concentreze pe ceea ce urmeaza, alegeri prezidentiale. Cu trei-patru luni inainte de aceste alegeri, nu cred ca este oportuna o asemenea cerere.

Evident, daca colegii nostri vor cere acest lucru, inca n-am primit nici o solicitare, vom discuta in cadrul coalitiei, dar parerea mea personala e ca prin asta nu rezolvam nimic si nu cred ca in momentul de fata trebuie o asemenea declaratie", a declarat Laszlo Borbely la RFI Romania.

C.B.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Dragnea demisie Basescu Tariceanu, #Dragnea Borbely demisie presedinte , #PSD
Comentarii
Poza sevastian
sevastian
rank 1
Poza schmit
schmit
rank 5
Pe Dragne il asteaptä puscäria si are cioc sä vorbeascä..