Sirul demisiilor din solidaritate cu Dragnea continua la PSD

Vineri, 29 Mai 2015, ora 17:53
4408 citiri
Sirul demisiilor din solidaritate cu Dragnea continua la PSD

Al treilea social-democrat si-a dat demisia din functie, intr-un gest de solidaritate cu Liviu Dragnea, dupa ce alti doi colegi au facut acelasi lucru pentru a-si demonstra sustinerea fata de fostul presedinte executiv al PSD, condamnat in dosarul Referendumului.

Este vorba despre deputatul Andrei Dolineaschi, care a anuntat vineri ca si-a depus demisia din functia de presedinte al PSD Botosani, potrivit Romania TV.

"Renunt la conducerea PSD Botosani pentru ca aceasta organizatie a avut printre cele mai bune rezultate in toate campaniile electorale conduse de fostul presedinte executiv al partidului, domnul Liviu Dragnea.

Daca a fost condamnat ca a chemat oamenii la vot in timpul referendumului, cred ca e normal sa fiu solidar cu dansul, pentru ca si organizatia pe care am condus-o a avut o contributie importanta la acel rezultat", a lamurit Dolineaschi.

Acesta a precizat ca isi va pastra totusi postul de secretar general al partidului.

"Voi continua insa sa imi indeplinesc atributiile care mi-au fost date in partid atunci cand am fost desemnat secretar general. Voi ramane in acesta functie atat timp cat va dori conducerea partidului", a spus deputatul PSD.

Alti doi social-democrati - Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu, si Paul Stanescu, liderul filialei judetene Olt - au anuntat joi ca demisioneaza din toate functiiile detinute in partid, in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea.

Demisii in lant la PSD, in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea (Video)

Dragnea si-a depus demisia din functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului, demisia sa fiind acceptata de Comitetul Executiv al PSD, reunit miercuri seara, care a decis ca Dragnea isi va pastra atributiile de conducere pe parte organizatorica a PSD, in special pe partea de campanii electorale.

Adio, dar raman cu tine! Dragnea nu mai e presedinte executiv in PSD, dar ramane "coordonator"

Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#demisii PSD solidaritate Dragnea, #Andrei Dolineaschi demisie , #PSD