Vicepresedintele liberal al CJ Alba sustine ca a fost amenintat de Dragnea si, indirect, de Ponta

Vineri, 09 Mai 2014, ora 19:18
2335 citiri
Vicepresedintele liberal al CJ Alba sustine ca a fost amenintat de Dragnea si, indirect, de Ponta
Foto: Ziarul Unirea

Vicepresedintele liberal al CJ Alba, Florin Roman, sustine ca a fost amenintat direct de vicepremierul Liviu Dragnea dupa o intalnire privind regionalizarea si indirect de premierul Victor Ponta prin intermediul unui alt lider PSD, precizand ca face dezvaluirile pentru a arata "stilul celor din PSD".

"Din pacate pentru o tara democratica, amenintarea a devenit o politica de stat. Am simtit-o pe propria piele de doua ori.

Prima data, cand a avut loc intalnirea de la Sibiu privind regionalizarea si am atras atentia acolo, in prezenta ministrului Liviu Dragnea, ca am fost invitati la un simulacru si dupa aceasta intalnire l-am invitat pe domnul Dragnea si la Alba Iulia, sa facem o conferinta despre regionalizare, iar domnul Dragnea mi-a transmis la momentul respectiv personal ca nu crede ca imi doresc sa vina la Alba Iulia pentru ca, daca o sa vina la Alba Iulia, o sa aiba grija domnia sa sa ma puna la punct. Asa cum stiti, in momentul respectiv in judetul Alba, la Consiliul Judetean era, ca si acum, o alianta PDL-PNL.

Un al doilea moment de acest gen s-a consumat dupa inaugurarea tronsonului de autostrada de pe culoarul IV, dupa ce a avut loc un accident in lant, iar eu am cerut demisia directorului CNADNR, un lider important al PSD, caruia nu o sa ii dau numele pentru ca nu pot face dovada fiind o discutie telefonica, mi-a transmis ca ar fi bine sa nu mai cer demisia directorului CNADNR dupa acel accident intrucat premierul Victor Ponta este foarte suparat si mi-a transmis sa imi bag mintile in cap. I-am spus atunci ca astfel de practici sunt caracteristici comunistilor sau PSD-istilor, si nu Partidului National Liberal", a spus Roman.

Liderul deputatilor PNL: Ponta mi-a spus "vezi ca poate te luam noi cu duba". Cum raspunde PSD

Intrebat de ce face aceste dezvaluiri doar acum, Florin Roman a spus ca la momentele respective le-a considerat "scapari la nervi", insa cazul recent al deputatului PNL George Scutaru l-a facut sa creada ca este "un stil de lucru" al celor de la PSD.

"Acum am vazut declaratia domnului Dragnea prin care il facea mincinos pe presedintele PNL, Crin Antonescu, si pe domnul Scutaru si am vrut sa va confirm ca acesta este stilul lor de lucru si ei (liderii PSD - n.red.) considera ca proferand amenintari si injurii se impun. Se impun probabil la ei, la PSD, nu la PNL", a afirmat Roman.

Florin Roman este unul dintre liderii PNL Alba care, atat in timpul in care a functionat USL, cat si ulterior a fost un critic vocal al PSD. De asemenea, el a sustinut prin pozitia sa de vicepresedinte al CJ Alba si alianta locala formata in Consiliul Judetean intre PNL si PDL.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#liberali amenintati PSD, #Florin Roman amenintat Dragnea , #PSD