Dragnea ii ia apararea prefectului de Botosani

Luni, 24 Decembrie 2012, ora 13:50
2924 citiri
Dragnea ii ia apararea prefectului de Botosani

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei, Liviu Dragnea, a declarat ca premierul va lua o decizie in privinta prefectilor de Botosani si Neamt in perioada urmatoare si a sustinut ca "nu vrea sa-l influenteze", insa considera ca prefectul de Botosani a actionat foarte bine in ultimele zile.

"Urmeaza ca prim-ministrul sa faca o analiza in zilele urmatoare, este decizia dumnealui ca prim-ministru. Nu vreau sa-l influentez, numai ca prefectul de Botosani, in ultimele zile, a actionat foarte bine, azi dimineata, la ora 7.00, a ajuns la ultimul sat care era izolat in Romania, la Ichimeni (Comuna Avrameni - n.red.) unde traiesc 191 de oameni - daca nu gresesc.

Dar este o analiza pe care premierul o va face in perioada urmatoare si va lua decizia in consecinta", a spus Dragnea, luni, la Guvern, intrebat fiind ce se va intampla cu prefectii de Botosani si Neamt, despre care premierul a fost nemultumit din cauza proastei organizari in zilele in care a nins foarte mult si mai multe localitati au fost izolate.

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, la Parlament, ca ii demite pe prefectii de Neamt si Botosani, din cauza modului in care au gestionat problemele legate de conditiile meteo.

"Cel putin doi prefecti pleaca. Cel de la Botosani si cel de la Neamt. Daca e cazul, la fel voi lua masuri si fata de conducerea CNADNR. Pleaca toata lumea care nu si-a facut treaba. Le-am spus din timp, ne-am pregatit, iar daca acum si-au dat seama (ca sunt probleme - n.red.) inseamna ca nu sunt buni. Deci vin altii", a explicat Victor Ponta.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Liviu Dragnea prefect Botosani, #inlocuire prefecti , #stiri Liviu Dragnea