Dragnea s-a sucit: il lauda pe seful CNADNR, dupa ce ieri il ameninta cu demiterea

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 14:17
4501 citiri
Dragnea s-a sucit: il lauda pe seful CNADNR, dupa ce ieri il ameninta cu demiterea
Foto: Romania Tv

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a laudat, sambata dimineata, pe Mircea Pop, seful Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), pentru actiunile eficiente de deszapezire, la doar o zi dupa ce l-a amenintat cu demiterea.

"Ati facut treaba buna, comunicarea a fost mai rea. Insa important este ca ati actionat bine", a declarat vicrepremierul, la Comandamentul de iarna organizat la Guvern.

Vineri, acelasi Dragnea a criticat conducerea CNADNR pentru modul defectuos in care a colaborat cu autoritatile locale, el atentionand ca institutia este "veriga slaba" si ca este ultima data cand accepta "aceasta balba nationala".

Dragnea: CNADNR, veriga slaba. E ultima data cand mai acceptam aceasta balba nationala (Video)

In plus, Liviu Dragnea a precizat ca CNADNR trebuie sa prezinte informatii precise despre ce se intampla cu interventiile pe aceste drumuri.

La sedinta Comandamentului, mai multe autoritatile locale au reclamat ca nu au putut comunica eficient cu reprezentantii CNADNR in ultimele zile, cu atat mai putin in ultimele ore.

Ministrul delegat Dan Sova, in coordonarea caruia functioneaza CNADNR, nu a fost prezent la Guvern pentru sedinta de vineri.

In plus, sefii regionali ai institutiei au fost prezenti la Balea Lac, joi, pentru o sedinta de "plan operativ" privind bilantul pe anul trecut si proiectul de buget pe 2013, dar discutiile au fost finalizate in cursul serii, astfel incat participantii au plecat din statiune in noaptea de joi spre vineri, potrivit companiei.

Insa presa a relatat ca sefii CNADNR au dat o petrecere, de fapt, la Balea Lac, iar sedinta a fost doar o acoperire.

"Sedinta a avut loc la ora 14:30, problemele discutate au fost transate pana la finalul zilei, iar in cursul noptii participantii au plecat. Astfel, in jurul orei 02:00, Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi se afla in zona localitatii Bacau, iar in jurul orei 01:30, Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti se afla pe raza administrativa a regionalei", se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR).

In consecinta, la intrunirea Comandamentului a participat doar Cristian Andrei, seful serviciului siguranta al CNADNR, lucru ce l-a infuriat pe liviu Dragnea.

Si premierul Victor Ponta s-a pronuntat in legatura cu aceasta situatie, amenintand cu demisii.

"Am vorbit cu domnul Pop, care nu era la Balea, era la Cluj, l-am chemat in Bucuresti. Vreau sa verific ce s-a intamplat cu conducerea CNADNR. Daca, intr-adevar se tineau de petreceri, nu de deszapeziri, da, ii dam pe toti afara", a declarat, vineri, Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Dragnea laudat sef CNADNR, #Dragnea laudat sef drumuri, #Dragnea sef CNADNR, #Dragnea laudat Pop , #stiri Liviu Dragnea