Editorial: Falocratia salveaza Romania

Vineri, 11 Decembrie 2009, ora 08:25
3816 citiri
Editorial: Falocratia salveaza Romania

Romanii se pregateau sa uite de meandrele naturii umane, furnizate ochiului analizator-elector sub forma de inregistrari, spre vrednica formare a optiunii de vot. Aveau alte indeletniciri. Verificau teoriile lui Dan Nica si Liviu Dragnea si simulau in bucatarie votarea in 75 de secunde, aveau deja puterea sa se strice de ras la auzul glumelor facute la adresa celui pe care tocmai il votasera, reincepeau sa-si respecte colegii de birou.

Si in timp ce se imaginau zburand in jurul pamantului invers decat ceasul, ca Superman, incercand sa-si aminteasca de lumea de dinainte de campania electorala, si descopereau ca aceiasi politicieni se cearta cu aceiasi politicieni, in timp ce bancnota de un milion de someri are bun de tipar, un nou crampei din viata lor i-a lipit iar de televizor: domnul Patapievici.

Spre deosebire de perioada dictaturii, cand gafaielile din dormitoarele demnitarilor, monitorizate ca sa nu scape cumva secretele socialismului in minti vandute imperialistilor, erau deliciul tovarasei analfabete, alcovul a devenit acum arma electorala - ca-i democratie - si presara senzatii in mintile intelectualilor.

Chiar nu conteaza daca Mircea Geoana a cazut prada placerii, la fel ca Bill Clinton. Ce-i halucinant este ca ditamai directorul ICR, oficina care trebuie sa deschida apetitul civilizatiei pentru angoasele transformate de romani in valori universale, sa le spuna ca nu dansam prin copaci vopsiti in verde, ci descoperim relatia dintre miscare si culoare, furnizeaza demonstratia limitelor culturale ale natiunii. Ca le este portavoce, nu?

Daca va amintiti, domnul Patapievici are legaturi mai vechi cu hermeneutica falusului, si de fiecare data cand a fost catalogat, mai pe sleau sau mai cu ambalaj, drept neispravit, a spus ca interpretarile "sunt riguros false".

Dar indeletnicirea care i-a adus confirmarea valorii are legatura tot cu natura umana, care nu rezista la o executie facuta de un intelectual. Ca pana la urma gadiliciul are acelasi efect, ca e prestat in forma traditionala sau cu ajutorul unor ode.

Rafinamentul situatiei este altul. Domnul Patapievici a afirmat ca a dorit sa demonstreze diferenta dintre mijloacele folosite de coalitia anti-Traian Basescu si atitudinea sefului statului, care nu s-ar preta niciodata la o abjectie.

Desigur, demonstratia a aparut exact in 6 decembrie, exact intr-o tara cu mii de alegatori decuplati de la realitatea damboviteana, care-si punea problema optiunii. Dar a adorit sa-i faca presedintelui un mic serviciu, pentru a-i intari convingerea ca un falus darama orice grup de interese, daca e sustinut de popor.

Ca asta e necazul cu intelectualii de care s-a inconjurat Traian Basescu, ca sa nu treaca drept ancorat in fiorul manelistic al natiunii. Sunt patimasi pana la durere. Insa s-ar putea ca de atata ardoare sa inceapa sa clantane si sa porneasca, voluntar sau nu, pe drumul care asigura efectul invers.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#Patapievici sex oral, #Patapievici Geoana sex oral, #falocratie Romania , #stiri Liviu Dragnea
Comentarii
Poza UN_TARANIST
UN_TARANIST
rank 5
FELATIA NU FALOCRATIA! FELATIA LA CARE E OBLIGAT ACEST POPOR SA SATISFACA NEVOILE AUTORITARISTE ALE ACESTUI BOLSEVIK CREATIE A "OMULUI NOU" SAU A OMULUI RECENT ASA CUM SE SCREME SA EXPLICE IN TERMENI SAVANTI 'TELECTUALUL DE CURTE PATAPIEVICI!