Ziare.com

Prefectul de Teleorman il da in judecata pe Liviu Dragnea pentru insulta

Luni, 22 Martie 2010, ora 20:57

   

Prefectul de Teleorman il da in judecata pe Liviu Dragnea pentru insulta
Prefectul de Teleorman, Teodor Nitulescu, a declarat, luni, ca-l da in judecata pe presedintele CJ, Liviu Dragnea (foto), dupa ce acesta din urma l-a acuzat saptamana trecuta de abuz in functie si de faptul ca se poarta ca un "vataf pe propria mosie".

"Eu o sa-l actionez in instanta pe domnul presedinte al Consiliului Judetean pentru faptul ca ne-a insultat, si in special pe mine personal, si o sa va chem pe dumneavoastra ca sa depuneti marturie pentru veridicitatea declaratiilor", a spus reprezentantilor presei locale, Teodor Nitulescu.

Totodata, acesta a afirmat ca inca de la instalarea sa pe functia de prefect, Liviu Dragnea a incercat sa-l discrediteze, lucru care nu s-a intamplat, insa, cand acestia erau colegi de partid si ocupau aceleasi functii.

"Inca de la venirea mea la Prefectura, domnul presedinte al Consiliului Judetean incearca sa creeze o anumita imagine despre persoana prefectului ca fiind abuziv, ca avand un comportament de vataf pe propria mosie, uitand domnul presedinte Dragnea sa spuna ca eu am mai fost patru ani de zile prefect al acestui judet pe vremea cand domnia- sa era tot presedinte al Consiliului Judetean si atunci nu facea astfel de afirmatii pentru ca atunci eram in acelas partid si, sigur, domnul Dragnea avea alte interese politice", a spus Nitulescu.

Despre declaratia lui Dragnea ca-i va solicita premierului Emil Boc sa-l demita, Nitulescu a spus: "Domnul presedinte se baga singur in seama, simtindu-se probabil incoltit de desele incalcari de lege pe care le-a facut in calitate de presedinte al Consiliului Judetean si fiindu-i teama de verificarile pe care Prefectura judetului urmeaza sa le faca in ceea ce priveste activitatea Consliului Judetean".

Acesta a sustinut ca a primit reclamatii in legatura cu activitatea Consiliului Judetean si a presedintelui acestuia, indeosebi in ceea ce priveste gestionarea banilor publici.

"Sunt o serie intreaga de reclamatii la adresa dumnealui, la adresa activitatii Consiliului Judetan, in special privind gestionarea banilor publici, a bugetului propriu si in legatura cu obiectivele de investitii pe care le-au realizat in anii trecuti", a spus Nitulescu.

Prefectul de Teleorman l-a acuzat pe presedintele Consiliului Judetean ca refuza colaborarea cu Prefectura judetului, cu institutiile deconcentrate, precum si ca refuza verificarea legalitatii documenteleor emise de Consiliul Judetean.

Sursa: rNews

Articol citit de 800 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor