Cum a uitat Dragnea de vacanta scolara si a pus Politia sa controleze primarii la inundatii

Duminica, 27 Iulie 2014, ora 22:43
3971 citiri
Cum a uitat Dragnea de vacanta scolara si a pus Politia sa controleze primarii la inundatii
Foto: gov.ro

Vicepremierul Liviu Dragnea a solicitat MAI ca sefii posturilor de politie sa verifice daca primarii din zonele avertizate cu cod galben sau portocaliu transmit date corecte despre efectele intemperiilor si, uitand ca este vacanta, a cerut masuri pentru continuarea activitatii scolare.

Liviu Dragnea a aratat duminica, la Comandamentul pentru situatii de urgenta, ca stie ca prefectii au dificultati in a tine legatura cu primarii, solicitand in acest sens ajutorul Ministerului Afacerilor Interne.

"Asa cum v-am cerut mereu, va rog in continuare, pe colegii de la Ministerul de Interne, ca sefii de post din comunele respective sa verifice, asa, cu foarte multa buna-credinta, daca ceea ce transmit colegii din comune la telefon se intampla si in realitate. Adica, daca apar situatii de genul acesta, sa se poata interveni", a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul a solicitat activarea comitetelor locale pentru situatii de urgenta si a cerut prefectilor si subprefectilor ca in noaptea de duminica spre luni sa ramana in sediile prefecturilor, deoarece daca s-ar duce acasa, "orice comunicare cu colegii din teritoriu va fi virusata".

ANM: Codul portocaliu de furtuni se va extinde si in alte zone - va ploua 100 l/mp

Dragnea a mai cerut ca populatia sa fie corect informata, la fel si turistii si persoanele care tranziteaza zonele avertizate.

Uitand ca este vacanta, vicepremierul a solicitat si masuri pentru buna desfasurare a activitatii in scoli.

"Pentru faptul ca domnul ministru Pricopie este prezent aici, ministrul Educatiei, va rog, domnule ministru, ca in cazul in care in noaptea asta sau maine apare un efect nedorit, la o unitate scolara, gradinita, scoala sau o alta unitate scolara, care pune sub semnul intrebarii sau chiar blocheaza activitatea scolara, va rog sa ne informati imediat, ca sa putem actiona, sa remediem in timp foarte scurt pentru ca... Da, e, de fapt, vacanta?! Nu stiam de ce ati venit aici...", s-a aratat nelamurit vicepremierul Liviu Dragnea.

El a adaugat ca, totusi, in eventualitatea ca scolile sunt afectate, autoritatile trebuie anuntate rapid, pentru ca unitatile de invatamant sa fie reparate in timp pentru noul an scolar.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Dragnea inundatii politie primari, #politisti verifica primari Dragnea, #Dragnea vacanta elevi , #vicepremier