Dragnea: In PNL e o tulburare foarte mare. Daca Antonescu nu stie, este foarte rau

Duminica, 30 Martie 2014, ora 12:40
3053 citiri
Dragnea: In PNL e o tulburare foarte mare. Daca Antonescu nu stie, este foarte rau
Foto: Pro TV

Liviu Dragnea sustine ca in interiorul PNL exista o tensiune foarte mare si ca liderul partidului, Crin Antonescu, ar trebui sa stie aceasta situatie. Vicepremierul considera ca este o problema daca Antonescu nu stie despre acest lucru.

"In PNL e o tulburare foarte mare. Daca el (Crin Antonescu - n.red.) nu stie, este foarte rau, pentru ca noi discutam. Li s-a spus: aveti rabdare ca in cateva saptamani intram noi in guvernre", a spus Dragnea, duminica, la Pro TV.

Vicepremierul considera ca liderul PNL a pierdut orice sansa de a castiga alegerile prezidentiale dupa ce a ales sa rupa USL.

"Antonescu nu mai are sanse sa castige din seara cand a rupt USL. A pierdut orice sansa. Pana atunci era viitorul presedinte al Romaniei", a sustinut Dragnea.

Acesta a precizat ca nici pana acum nu a inteles motivele pentru care Antonescu a preferat sa destrame uniunea si ca acest lucru ramane un mister.

PSD: Dorinta liberalilor de a fuziona cu PDL tradeaza planul lui Antonescu

Totusi, Dragnea a admis ca inca din septembrie 2013 au inceput sa apara semnale ca presedintele PNL are de gand sa faca acest lucru.

"Din septembrie anul trecut, dupa vacanta de vara. Am observat la Crin Aantonescu o alta atitudine. Iesea la TV si certa PSD, il certa pe premier. Am inceput sa fim foarte banuitori.

Am inceput sa primim semnale ca vrea sa rupa USL. Ajunsesem intr-o situatie penibila. De fiecare data cand iesea premierul era intrebat daca il sustinem si spuneam incontinuu ca il sustinem, il sustinem, il sustinem", a mentionat Dragnea.

Dragnea: Iohannis, un pretext

Mai mult, acesta considera ca intreaga problema aparuta cu primarul Klaus Iohannis a fost de fapt un pretext al lui Antonescu.

"Ne-am intalnit cu propunerea Klaus Iohannis vicepremier si la Interne si am zis ca trebuie sa mergem in Parlament si am zis hai sa ne intalnim ca daca mergem in Parlament poate mai avem si noi schimbari. Au spus ce vor ei si ca in schimb dorim sa apara un al patrulea vicepremier.

Noi am crezut ca inchidem discutia in jumatate de ora. PNL a zis ca au o problema ca PC e mai mic ca PNL. Si PSD e mai mare ca PNL. De fapt, nu au vrut sa accepte. De fapt, cautau un pretext", a adaugat acesta.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Liviu Dragnea probleme PNL, #tensiuni PNL Antonescu, #Dragnea Antonescu rupere USL , #vicepremier