Dragnea li se plange chinezilor de legile UE

Luni, 01 Septembrie 2014, ora 13:02
4242 citiri
Dragnea li se plange chinezilor de legile UE
Foto: mdrap.ro

Vicepremierul Liviu Dragnea le-a transmis investitorilor chinezi ca intelege ca au probleme cu legislatia europeana, pentru ca nici guvernantilor romani nu le-a fost usor.

"Putem sa intelegem ca nu va este usor cu legislatia europeana, nici noua nu ne-a fost usor, dar cred ca, cu rabdare, prin tenacitate, cu perseverenta si vointa, vom reusi sa punem in practica proiecte importante", a spus Dragnea la intalnirea cu oameni de afaceri din China, potrivit Mediafax.

Vicepremierul a insistat asupra faptului ca Romania este o destinatie foarte buna pentru investitiile in energie.

Liviu Dragnea se afla intr-o vizita oficiala la Beijing alaturi de premierul Victor Ponta si sotia acestuia, Daciana Sarbu, dar si de ministrii Daniel Constantin, Ioan Rus si Constantin Nita.

Banii Chinei in Romania: Reactoare la Cernavoda, parcuri industriale si carcasa de porc

Calendarul intalnirilor

In prima parte a zilei de luni, Liviu Dragnea a avut o alocutiune la reuniunea economica organizata la Beijing, cu participarea reprezentatiilor principalelor companii si banci chineze care deruleaza afaceri sau doresc sa investeasca in Romania, informeaza site-ul MDRAP.

Tot luni, el a fost prezent la intrevederea in plen a celor doua delegatii, iar ulterior a avut loc ceremonia semnarii unor documente intre partea romana si chineza, unul dintre ele avand ca tema "cooperarea in domeniul utilizarii pasnice a energiei nucleare".

Marti, viceprim-ministrul se va deplasa cu trenul de mare vizita la Tienjin, unde delegatia romana va vizita parcul tehnologic si va avea o intalnire cu reprezentanti ai firmelor care deruleaza activitati in parc in domeniile IT, componente auto, produse bio, constructii masini etc.

De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
#Dragnea investitori chinezi, #Dragnea investitii China, #Romania investitii China , #vicepremier