Ziare.com

Liviu Negoita renoveaza doua parcari cu 6,5 milioane de euro

Joi, 11 August 2011, ora 10:05

   

Liviu Negoita renoveaza doua parcari cu 6,5 milioane de euro
Primaria Sectorului 3 al Capitalei va investi in doua parcari, una pe Campia Libertatii, alta pe Lucretiu Patrascanu, peste 6,5 milioane euro. Locatarii se tem ca, odata cu noua constructie, si preturile pentru un loc de parcare vor creste.

Administratia locala din Sectorul 3, condusa de pedelistul Liviu Negoita, va desfiinta parcarea cu aproape 150 de locuri de pe Campia Libertatii pentru a ridica una noua, cu parter si etaj de 255 de locuri. Valoarea totala a investitiei este de 14.517.142 de lei cu TVA, adica 3.522.894 de euro, scrie Puterea.

O alta parcare aflata in planul primarului de la Sectorul 3 este cea de pe Lucretiu Patrascanu, cu 197 locuri, pentru care se vor cheltui 12.044.750 lei, adica 2.922.915 euro. Sursa citata arata ca in cazul ambelor constructii, preturile de constructie au fost umflate, administratia locala cheltuind si dublu decat pretul pietei.

Mai mult, locatarii din blocurile invecinate parcarii de pe Campia Libertatii se tem ca vor ajunge sa plateasca si triplu pe un loc de parcare dupa amenajarea noului spatiu, asa cum s-a platit in parcarea din Racari dupa ce a fost amenajata. Daca inainte de amenajare, locatarii plateau 70 de lei pe an, acum, sustin ei, platesc 300 de lei.

"Inainte plateam putin pe un loc, iar dupa ce primarul a facut parcarea in parteneriat public-privat, ne-a ridicat si costurile, la 300 de lei pe luna", a declarat unul dintre ocupantii locurilor de parcare din Racari. Locatarii de pe Campia Libertatii nu sunt de acord cu ridicarea parcarii supraetajate si se vor plange primarului.

"Reprezint cei aproximativ 650 de locatari din blocul 34A din Sos. Campia Libertatii nr. 64, in fata caruia ati decis sa construiti o parcare supraterana, pe noi neconsultandu-ne nimeni daca dorim acest lucru. Desi d-voastra spuneti, in raportul de specialitate, ca este pentru imbunatatirea conditiilor de viata ale cetatenilor. Noi nu dorim aceasta parcare si in sprijinul acestei idei vom veni cu semnaturile noastre", a spus Florica Cristea, reprezentanta locatarilor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1688 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

De cite ori apare cite o stire despre Liviu Negoita...

...se refera la sumele exorbitante pe care acesta le cheltuieste pe obiective minore. Sa dai 6,5 milioane de euro pentru doua parcari este o suma cu care iti poti ridica doua fabrici. La el DNA-ul si Parchetul nu se autosesizeaza, dar inchipuitiva daca era asta prim-ministru, ajungeam sa ne vindem si sosetele din picioare. O dovada foarte clara de hotie practicata de mafia pdl-ista.

 

@un cetatean european

- "ajungeam sa ne vindem si sosetele din picioare"

- cui ?

Baga negoita acum pe sfarsit de mandat

Omu' daca stie ca iese din politica arunca cu banii in stanga si dreapta. Asta e trendul in PDL, guvernul taie pensiile iar celelalte slugi arunca milioane de euro pe parcari, jardiniere si bancute.

Lasa...

Ca oricum nu ii controleaza nimeni... basescu are in buzunar DNA si Parchetul si orice alta institutie competenta...

interese..

Locurile astea sunt niste interes la nivel inalt. Daca nu se poate spaga, de ce sa nu obtina mai multi bani si legali nu ? Ce conteaza opinia cetateanului sau oamenilor din zona. Deja se observa campanii electorale, un exemplu un bloc in reabilitatre in sector 4 chiar in fata la grandarena. De ce in fata la grandarena? 200 de pensionari care il voteaza e ceva. Sa revenit la sectorul 3. Locurile de parcare au fost transfera la circa financiara. De ce oare? Sa se poata da spaga. Asa ca propun si dezbateti mai departe.
1. sa fie afisata o lista cu cei care doresc locurile de parcare in ordinea inregistrarii cererilor, cu nume, str. unde se doreste locul de parcare
2. in momentul cand se elibereaza un loc de parcare sa se specifice cine il elibereaza, ce loc, si cine il primeste.
3. lista sa fie actualizata tot timpul cand se elibereaza un loc de parcare.
Omul va sti tot timpul pe ce loc este si daca a fost inselat in privinta locului de parcare. Nu cred ca cineva si-ar permite sa modifice ceva in lista, pentru ca sigur ar iesi scandal mare.
Si acum intrebarea: se va pune in practica asa ceva? Pai normal ca nu, de ce sa nu ia "lumea" ceva spaga.
Asa ca oameni buni ,daca asteptati un loc de parcare in sectorul 3, asteptati mult si bine, cel mai bine semnati o petitie. Sunt curios cine va avea intiativa.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor