PSD a inceput campania mai devreme si il ataca pe Negoita (VIDEO)

Marti, 22 Aprilie 2008, ora 16:07
4618 citiri
PSD a inceput campania mai devreme si il ataca pe Negoita (VIDEO)

Desi campania electorala nu a inceput inca, liderii PSD fura startul si ies la atac pe toate fronturile. Candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, contracandidatul lui Liviu Negoita, Doru Giugula, l-a atacat dur intr-o conferinta de presa pe contracandidatul sau, actualul primar PD-L, Liviu Negoita, pe care il acuza ca nu a avut curajul sa candideze la fotoliul de edil-sef al Bucurestiului deoarece ar fi facut "afaceri de familie" cu actualul primar Adriean Videanu, motiv pentru care nu a dorit sa dea ochii cu electoratul Capitalei.

La conferinta de presa condusa de liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, atat Videanu cat si Negoita au fost acuzati ca au luat o serie de decizii in interes propriu, cum ar fi cele in privinta achizitionarii a 186 de locuinte sociale la nivel de Capitala, modificand caietele de sarcini si preturile acestor locuinte.

Giugula a spus ca apartamentele au fost cumparate cu 250.000 lei bucata iar apartamentele au fost date spre distribuire lui Negoita, in calitate de primar al Sectorului 3, tot printr-o Hotarare de Consiliu.

Doru Giugula a declarat ca ceea ce au facut cei doi "este o mica ciupeala a nasului Pantelica cu finul Negoita. E o ciupeala de la bucuresteni, un lucru pe care l-au facut impreuna".

El a precizat ca locuintele sociale au fost achizitionate de CGMB prin Primaria Bucuresti printr-o hotarare din ianuarie 2007. Ea a fost pusa de mai multe ori pe ordinea de zi, dar nu trecut decat dupa ce a fost aprobat un amendament al PSD care cerea ca aceste locuinte sa ramana in patrimoniul public al municipalitatii. "Eram siguri ca se va incerca transferul de proprietate din patrimoniul primariei in cel al grupurilor de interese", a spus Giugula.

Acesta l-a acuzat pe Videanu ca "si-a permis sa ii dea dreptul finului sa repartizeze aceste locuinte sociale" , printr-o noua hotarare din 15 noiembrie 2007, dupa ce consilierii PSD si-au dat demisia din CGMB, pe motiv ca "nu am vrut sa fim partasi la aceste afaceri de familie".

Giugula spune ca prin noua hotarare locuintele cu caracter social, care sunt prezentate ca fiind de lux, cu piscina si garaje subterane, au fost scoase din patrimoniul municipalitatii, urmand sa fie repartizate celor evacuati din Centrul istoric al Capitalei. El sustine ca acest lucru nu s-a intamplat, ele fiind repartizate celor care urmeaza sa sustina financiar campania PD-L pentru alegerile locale.

Giugula a mai anuntat ca urmeaza sa prezinte cetatenilor si alte afaceri dubioase pe care cei doi lideri democrat-liberali le-ar fi facut impreuna in cei 4 ani de mandat, printre care o dispozitie de punere in posesie in parcul IOR, in 2006, si o dispozitie de primar prin care cel care a luat Parcul Voinicelu este scutit de plata taxelor si impozitelor.

"Negoita nu isi face campanie pentru ca noi consideram campania electorala un moment de bilant. Lui Negoita ii e frica, pentru ca are de dat socoteala la multe", a concluzionat Giugula.

vezi mai jos video

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană (UE), iniţiat de şefa statului, Maia Sandu, vor fi organizate în aceeaşi zi, pe 20 octombrie 2024, a anunţat...
#alegeri, #Liviu Negoita, #Adriean Videanu, #Doru Giugula , #primar sector 3