CE cauta specialisti din Romania: afla cum te poti angaja

Luni, 04 Octombrie 2010, ora 10:55
4710 citiri
CE cauta specialisti din Romania: afla cum te poti angaja

Romanii care viseaza la o cariera intr-o institutie europeana au posibilitatea, pana pe 22 octombrie, sa aplice pentru una din slujbele scoase la concurs de Comisia Europeana (CE).

Oficiul European pentru Selectia Personalului (EPSO) organizeaza concursuri pentru recrutarea de sefi de unitate in domenii precum drept, economie si administratie publica europeana.

Candidatii pentru aceste posturi trebuie sa fie cetateni romani, sa fie absolventi de facultate si sa aiba o minima experienta de un an, in cazul in care durata studiilor universitare a fost de trei ani, anunta Incont.

Astfel, cei care opteaza pentru un post in domeniul economic vor analiza si evalua economiile statelor membre sau a statelor terte, vor face analize economice si vor acorda consiliere in politica regionala, concurenta, comert, industrie sau ocuparea fortei de munca.

Romanii ce se vor angaja in administratie publica europeana, posturile vizeaza supravegherea si controlul in mai multe domenii de activitate a institutiilor, precum si coordonarea interna sau internationala a aplicarii normelor si procedurilor.

Posturile scoase la concurs sunt pentru gradele AD 9 si AD 12, ceea ce presupune cel putin zece ani de experienta intr-un domeniu relevant, din care trei, respectiv cinci ani, in functii de conducere sau de coordonare de personal.

Desi limba principala va fi limba romana, candidatii trebuie sa fie cunoscatori si ai limbii engleze, franceze sau germane, la alegere.

Inscrierea pentru unul din joburile scoase la concurs se face online, pe site-ul EPSO.

Concurentii vor trebui sa treaca de o seri de teste care vizeaza evaluarea aptitudinilor si a comptentelor generale, respectiv un test de rationament verbal si unul de rationament numeric. Testele se vor desfasura in cea de-a doua limba aleasa.

Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4. Cu ce specificații vine
Xiaomi a lansat pe piața din România noua tabletă Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, un dispozitiv care promite un display excepțional și care este disponibil la precomandă până pe 28 aprilie prin...
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, inteligența artificială care poate rula direct pe un smartphone
Microsoft a dezvăluit Phi-3 Mini, o versiune simplificată a modelelor de inteligență artificială, adaptată pentru dispozitive cu putere de procesare redusă, precum smartphone-urile și...
#specialisti Romania, #Comisia Europeana angajari romani , #angajari
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
ESARFE LOUIS VUITTON 2010, ESARFA LV GLAM&MORE95 RON, fata din reclama nu cauta un job?;)