Oportunitate de angajare la Bosch: Investitii de 55 de milioane de euro in Romania si noi locuri de munca

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 19:09
6075 citiri
Oportunitate de angajare la Bosch: Investitii de 55 de milioane de euro in Romania si noi locuri de munca
Foto: Facebook/Bosch Global

Grupul german Bosch isi extinde afacerile in Romania si vrea sa faca angajari in acest an.

Investitiile planificate in tara noastra pentru 2015 si 2016 ajung la aproximativ 55 de milioane de euro, in special in dezvoltarea unitatilor de productie din Cluj si Blaj.

"Grupul Bosch in Romania a incheiat anul 2015 cu aproximativ 3.000 de angajati in cele patru entitati ale sale. In acest an, compania asteapta o crestere semnificativa a numarului de angajati, in special in unitatile de productie din Jucu, judetul Cluj si Blaj, pentru a veni in intampinarea planurilor sale de dezvoltare.

Cresteri ale personalului sunt planificate, de asemenea, de catre Bosch Service Solutions din Timisoara, si de catre centrul de cercetare si dezvoltare din Cluj", au declarat pentru News.ro reprezentantii Bosch Romania.

Acestia subliniaza ca grupul german isi extinde activitatea de productie in tara noastra, prin introducerea de noi proiecte in domeniul "Solutii de mobilitate", in Jucu si Blaj.

Bosch, ajutor de la statul roman de 16,6 mil. euro pentru o investitie la Blaj

In fabrica din Jucu, Bosch produce unitati electronice de control pentru asistenta la condus, componente si sisteme pentru siguranta auto, precum si sisteme pentru managementul consumului de energie. La Blaj, compania va continua sa-si extinda activitatile in domeniul "Solutii de mobilitate", cu o linie de productie pentru componente electrice ale grupului motopropulsor.

Ce cauta grupul german

Bosch recruteaza momentan pentru unitatea de productie din Jucu ingineri mecanici, ingineri de testare si de calitate, planificatori de productie, cu specializare in electronica, electrotehnica, automatizari si calculatoare, gestionari, logisticieni, economisti, dar si operatori pentru productie, fara calificare. Pentru centrul de cercetare si dezvoltare din Cluj, Bosch cauta ingineri si programatori.

Compania are totodata posturi adresate studentilor, pentru programul Working Student, ca sesiuni de practica platita, cu program flexibil, in diferite divizii din toate locatiile din tara.

Rezultatele financiare pentru Romania, aferente anului 2015, urmeaza sa fie prezentate intr-o conferinta pe 26 mai. In anul 2014, Bosch a inregistrat in Romania un volum de vanzari de 210 milioane de euro.

Istorie de peste 20 de ani in Romania

Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani si numara aproximativ 3.000 de angajati in patru entitati. Pe langa centrul de cercetare - dezvoltare si unitatea de productie pentru tehnologia auto din Cluj, Bosch mai opereaza si o unitate de productie de tehnica liniara si una de tehnologie auto in Blaj, precum si un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) in Timisoara.

In Bucuresti exista o societate de distributie de scule electrice si accesorii, termotehnica, sisteme de securitate si siguranta si produse destinate industriei auto. In plus, in capitala exista o filiala a BSH Hausgerate GmbH, activa pe piata electrocasnicelor.

Grupul Bosch este un lider global in furnizarea de tehnologii si servicii si are aproximativ 375.000 de angajati in intreaga lume. Potrivit cifrelor preliminare, compania a generat vanzari de peste 70 de miliarde de euro in 2015.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#angajari Bosch Romania, #angajari fabrica Bosch, #joburi Bosch Romania , #angajari