Bancherii, cei mai bine platiti romani

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 09:37
2723 citiri
Bancherii, cei mai bine platiti romani
Foto: Agenda.ro

Cele mai mari salarii din Romania le au bancherii, iar pe zone, in municipiul Bucuresti, Prahova, Constanta si Ilfov se castiga cel mai mult.

Judetele cu cele mai mari salarii sunt Bucuresti, Prahova, Constanta, Ilfov, Sibiu, Braila si Cluj, informeaza Gandul, citand un raport al Fiscului.

Cele mai mari salarii se castiga in sectorul bancar, in domeniul firmelor de consultanta in afaceri, in comert, in constructii, in transporturi aeriene si tratarea metalelor.

Bugetarii au salarii de mii de euro si dupa restructurarea sectorului public

In afara de salariile din Bucuresti, unde in domeniul bancar se castiga foarte bine, anul trecut doar sapte angajati din Romania au declarat la Fisc un salariu anual mai mare de un milion de lei, brut.

Cel mai mare salariu incasat in 2009 in Romania a fost de aproape 8,1 milioane de lei, respectiv 160.000 de euro pe luna si a fost ridicat de la ghiseu, sau primit direct in cont, de un bancher din Bucuresti.

Topul celor mai mari zece salarii incasate anul trecut este dominat de bancheri, in clasament fiind si seful unei companii de asigurari, un angajat in domeniul publicitatii si seful unei companii de pe piata telecomunicatiilor prin retele cu cablu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#top salarii Romania, #salarii bancheri , #angajatori