Motiveaza-ti angajatii cu ajutorul cardului de masa Cheque Dejeuner

Advertorial
Joi, 20 Aprilie 2017, ora 11:21
33054 citiri
Motiveaza-ti angajatii cu ajutorul cardului de masa Cheque Dejeuner

Vrei sa ai angajati sanatosi, motivati si fideli organizatiei? Este important pentru compania ta ca salariatii sa aiba o buna calitate a vietii la locul de munca? O solutie moderna, usor de implementat si dorita de angajatii din Romania este acordarea de tichete de masa care sunt acum disponibile si in format electronic.

Cu ajutorul cardurilor de masa de la Cheque Dejeuner, angajatii isi vor putea plati pranzul sau vor putea achizitiona produse alimentare fara sa fie limitati de valoarea unui tichet de masa pe hartie.

Cardul de masa Cheque Dejeuner este acceptat de catre toate marile retele comerciale. De asemenea, cardurile pot fi folosite in restaurante, fast-food-uri sau la companii de catering, oferta fiind generoasa la nivel national.

Prin intermediul platformei online, www.chequeonline.ro angajatorii efectueaza o singura comanda de carduri o data la 4 ani, iar alimentarea se poate face 24/7 de pe aceeasi platforma.

Platforma online poate fi folosita si de angajati pentru controlul tranzactiilor sau operatiuni de activare/blocare a cardului. Pe langa platforma, salariatii au la dispozitie aplicatia mobila Card UpRomania prin care pot avea acces la informatii despre tranzactii, soldul disponibil, configurarea traseului pana la cele mai apropiate locatii de unde pot face cumparaturi dar si informatii legate de ofertele propuse de partenerii din reteaua Up Romania. Controlul tranzactiilor si al soldului se poate poate face si prin serviciul SMS oferit de Up Romania.

Cardurile de masa beneficiaza de aceleasi facilitati fiscale ca si tichetele de masa pe hartie, fiind scutite de la plata taxelor social-salariale si fiind deductibile la plata impozitului pe profit. Astfel, costul pentru angajator este cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeasi suma oferita sub forma de numerar.

Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner, face parte din Grupul Up, o companie internationala, independenta si solida care este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe www.upromania.ro si comanda cardurile de masa Cheque Dejeuner pentru salariatii tai!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#card bonuri masa, #tichete masa card , #angajatori