Ziare.com

Motiveaza-ti angajatii prin training-uri creative

Duminica, 23 Ianuarie 2011, ora 08:48

   

Motiveaza-ti angajatii prin training-uri creative
Nu doar angajatii trebuie sa dea dovada de creativitate si motivare in activitatile profesionale pe care le desfasoara zilnic pentru compania ta, sunt de parere expertii in HR.

Chiar si managerii trebuie sa se implice direct in formarea profesionala a acestora, iar o nota de crativitate in training-urile oferite nu poate decat sa capteze atentia angajatilor, dar si motivarea lor de a pune in aplicare lucrurile invatate, informeaza publicatia Inc.com.

Toata lumea trebuie sa beneficieze de training

Fiecare angajat nou-venit trebuie sa aiba parte de o perioada de training bine structurata pe saptamani, in aproape toate ariile in care urmeaza sa aiba responsabilitati.

Chiar si pentru angajatii care se afla de o perioada mai lunga de timp in companie, poti oferi cursuri de specializare in diferite alte domenii, astfel incat acestia sa se dezvolte si in alte directii decat pana acum.

Da o nota personala

Aloca o perioada considerabila din timpul tau personal sesiunilor de training pentru angajati, te sfatuiesc specialistii.

Pasiunea unui antreprenor si motivarile sale sunt greu de transmis angajatilor daca nu exista contact direct intre cele doua instante, de aceea expertii te sfatuiesc sa participi si tu din cand in cand la aceste training-uri daca vrei ca filosofia ta de business sa aiba ecou si sa fie inteleasa de toti oamenii cu care lucrezi. Citeste mi multe despre Motiveaza-ti angajatii prin training-uri creative pe Business24.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1390 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Toata lumea trebuie sa beneficieze de training" asta sa i-o spuneti lu mutu', numai unii trebuie sa beneficieze de training.

Uite aici training meserias, usor si foarte ... automotivant:
- Planul inghetata si porumbelul, adica cine nu linge, zboara !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor