Ziare.com

O firma din cinci ofera pensii private managerilor de top

Luni, 29 Septembrie 2008, ora 13:05

   

O firma din cinci ofera pensii private managerilor de top
Pensiile private sunt oferite ca bonusuri salariale pentru managerii si angajatii-cheie de un numar de 20% dintre companiile de pe piata locala, potrivit studiului Romanian HR Profile 2008, realizat de firma de consultanta in resurse umane Corporate Dynamics International, impreuna cu Business Edu.

In acelasi timp, un procent de 12% dintre firme le ofera managerilor posibilitatea de participatie la profit, 11% le acorda actiuni la companie si 1% chiar si un plan educational pentru copii.

Printre beneficiile oferite la nivel de management se mai regasesc asigurarea medicala (36% dintre firme), asigurare de viata (11%), actiuni (11%), loc de parcare (40%) si training-urile externe (27% dintre companii).

"Peste 12% dintre managerii romani beneficiaza de vacante platite de firma. Desi se afla undeva in coada topului beneficiilor acordate de catre companii ocupantilor de pozitii manageriale, aparitia vectorului de motivare << vacante platite >> arata o diversificare a instrumentelor de fidelizare folosite de catre angajatori", spune Decebal Leonard Marin, managing partner al Corporate Dynamics International, citat de Business Standard.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Companiile investesc pana la 2.000-2.500 de euro/persoana pentru o vacanta, in destinatii gen Brazilia, Peru, Costa Rica, Indochina, potrivit lui Sorin Stoica, proprietarul agentiei de turism Eturia, mai scrie publicatia economica.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 886 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor