Poti lucra in Irak si Afganistan, pentru 7.000 de dolari pe luna

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 11:06
17677 citiri
Poti lucra in Irak si Afganistan, pentru 7.000 de dolari pe luna

Sa te angajezi intr-o tara precum Irak sau Afganistan poate parea o inconstienta. Cu toate acestea, exista numeroase oferte de joburi in bazele militare, unde securitatea angajatilor este asigurata.

Pentru a lucra intr-o zona periculoasa esti rasplatit pe masura, cu un salariu cuprins intre 6.000 si 7.000 de dolari, potrivit Incont.ro.

Acesta este si salariul primit de un medic ce lucreaza in bazele militare din Afganistan. Pentru asta trebuie sa fii medic generalist cu drept de libera practica, sa oferi servicii medicale angajatilor din taberele militare, dar si sa te ocupi de managementul clinicii si de pregatirea personalului medical angajat.

Printre atributii nu se numara si sa tratezi militarii sau bastinasii raniti in confruntarile armate.

De asemenea, trebuie sa ai minimum trei ani de experienta in munca si este esential sa stii foarte bine limba engleza.

Cazarea, transportul si masa sunt asigurate de angajator. Perioadele de lucru vor alterna, sase saptamani de munca si patru libere. Compania ofera si asigurare medicala, precum si bilete platite pentru intoarcerea acasa la fiecare un an lucrat in Afganistan.

Cei interesati de un astfel de job trebuie sa stie ca oferta este valabila pana pe 23 noiembrie.

In Irak, pentru un salariu motivant, poti aplica pentru un post de inginer chimist sau pentru lucratori pe o statie de beton automatizata la o societate care produce si comercializeaza beton.

Cerintele postului presupun sa ai minimum trei ani de experienta, sa fii dispus sa lucrezi in conditii de stres si sa indeplinesti termene stricte. Compania ofera cazare si transport pana la punctul de lucru.

Tot in Irak mai este disponibil si un post de secretara la o companie care se ocupa cu importul, productia si distributia de materiale de constructii industriale.

Pentru a putea aplica trebuie sa ai studii superioare plus o experienta cuprinsa intre unul si doi ani, sa ai cunostinte de lucru in Word, Excell si Explorer. Salariul propus este de 700-1.000 de euro, la care se adauga cazarea, masa si decontarea transportului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un alt obiectiv al Green Deal pare să fie lăsat uitării: Ponderea transportului rutier de mărfuri a crescut în zece ani
Un alt obiectiv al Green Deal pare să fie lăsat uitării: Ponderea transportului rutier de mărfuri a crescut în zece ani
Comisia Europeană își propunea, prin Green Deal, ecologizarea transportului de marfă, prin urmare, atragerea a cât mai multe companii de transport de marfă pe calea ferată. Însă în...
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
#job Irak, #job Afganistan, #job strainatate , #angajatori
Comentarii
Poza Duncan
Duncan
rank 5
incurajatoare poza :-)