Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Secrete care te ajuta sa gasesti un loc de munca bun

Miercuri, 14 August 2013, ora 22:14
5398 citiri
Secrete care te ajuta sa gasesti un loc de munca bun
Foto: Arhiva

Cautarea unui loc de munca poate fi cu adevarat epuizanta, atat in plan psihic, cat si fizic.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta in cautare si-ti pot aduce un loc de munca mai bun:

Odihneste-te bine

Somnul este extrem de important pentru noi, atunci cand vrem sa obtinem rezultate bune. Mai ales inaintea unui interviu important pentru angajare, un somn bun este foarte indicat.

Sapte sau opt ore de somn pot face minuni pentru tine si trebuie sa-ti faci o prioritate din acest lucru, scrie Fox News.

Atentie la tinuta

Nu conteaza pentru ce loc de munca mergi la un interviu. In aceste situatii este extrem de important sa te imbraci elegant. O prima impresie neplacuta iti poate aduce multe deservicii.

Nu minti

Atunci cand cauta un loc de munca, oamenii tind sa ofere informatii false despre ei. Daca minti, atunci nu vei fi calificat pentru locul de munca pe care il doresti.

Ar fi gresit sa ajungi sa faci ceva la care nu te pricepi bine. Atentie la sectiunile privind experinta profesionala, educatia si aptitudinile.

Informeaza-te temeinic

Inainte de a merge la un interviu, informeaza-te cum trebuie in legatura cu compania respectiva si acorda-ti o perioada de timp pentru a-ti reciti si corecta CV-ul.

In plus, ai grija si la eventualele greseli gramaticale sau ortografice pe care le poti face. Iti vei mari astfel sansele sa obtii un loc de munca mai bun.

Fa-ti o lista de intrebari

Nu uita sa pui si tu intrebari, nu doar angajatorul. Inainte de a merge la interviu, fa-ti o lista de intrebari. Daca sari peste acest aspect, angajatorul ar putea crede ca nu esti foarte intersat de locul de munca.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#loc munca angajare salariu, #interviu angajare bani munca cv , #angajatori