Tichetul cadou este cel mai asteptat bonus de Sarbatori

Advertorial
Miercuri, 07 Decembrie 2016, ora 13:16
22731 citiri
Tichetul cadou este cel mai asteptat bonus de Sarbatori

Un studiu recent, realizat de Up Romania, despre calitatea vietii la locul de munca arata ca 77% din angajatii romani si-ar dori ca in pachetul de beneficii salariale sa le fie acordate tichete cadou.

Oferta aferenta tichetului Cadhoc este foarte variata, angajatii putand achizitiona produse din peste 55.000 de magazine din intreaga tara.

Cadoul pe care si-l pot cumpara acopera o varietate de domenii de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism.

Pe langa simplificarea procesului de cumparare, dar si siguranta oferirii unui cadou potrivit, companiile beneficiaza si de o serie de avantaje fiscale odata cu folosirea tichetelor cadou.

Astfel, oferite de Paste, Craciun, 1 Iunie, 8 Martie sau de sarbatorile similare ale altor culte religioase, tichetele cadou sunt scutite de impozitul pe venit, daca suma aferenta este in valoare de 150 de lei de persoana.

Intrucat tichetele cadou intra in categoria cheltuielilor sociale, acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit in limita a 5% din fondul de salarii brut anual.

Tichetele cadou pot fi scutite de impozit in limita sumei de 150 lei, atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora. Astfel, pentru un salariat cu doi copii minori, acesta poate primi 150 de lei aferenti lui si alti 150 de lei pentru fiecare copil, ceea ce face ca acesta sa poata primi tichete cadou in valoare de 450 de lei, pentru care compania va avea scutiri de impozit, contributii sociale si patronale.

Similar, un sot si o sotie care lucreaza la aceeasi companie si au un copil minor pot primi tichete cadou in valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) si 150 de lei pe care ii va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). In cazul in care familia ar avea doi copii, tichetele cadou ar putea fi in valoare de 900 de lei.

Up Romania, noua identitate a Cheque Dejeuner Romania, face parte din Grupul Up, un grup international si solid. Prezent in 17 tari, Grupul Up are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie - 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#tichet cadou angajati, #tichet cadou scutiri taxe , #angajatori