Ziare.com

Call-center pentru somerii care cauta un loc de munca

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 17:55

   

Call-center pentru somerii care cauta un loc de munca
Somerii vor putea suna la un call-center al Serviciului Public de Ocupare pentru a afla ce locuri de munca sunt oferite in zona in care locuiesc. Prin acelasi call-center, somerii vor afla si de ce acte au nevoie pentru indemnizatia de somaj sau ce programe de calificare exista pentru ei.

Serviciul urmeaza sa fie infiintat printr-un proiect european de peste 10 milioane de lei si ar putea sa fie functional din luna martie a anului viitor, potrivit Money.ro.

De asemenea, prin call-center vor putea fi obtinute si informatii despre locurile de munca disponibile la nivel european, prin reteaua Eures.

"Proiectul Call center SPO (Serviciul Public de Ocupare) vizeaza cresterea calitatii si eficientei serviciilor furnizate de catre ANOFM. Prin dezvoltarea acestui sistem inovativ de furnizare de informatii se urmareste cresterea oportunitatilor de orientare, formare si dezvoltare profesionala si de integrare socio-profesionala pe piata muncii a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca", a declarat, marti, la lansarea proiectului, managerul de proiect Elena Baboi.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

250 de persoane vor fi instruite pentru a a-i orienta pe someri inainte ca acestia sa ajunga la sediile agentiilor de ocupare.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1657 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu cred asa o abureala !

"Proiectul Call center SPO (Serviciul Public de Ocupare) vizeaza cresterea calitatii si eficientei serviciilor furnizate de catre ANOFM" !
Intrebare: Care servicii furnizate de ANOFM ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor