Call-center pentru somerii care cauta un loc de munca

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 17:55
2624 citiri
Call-center pentru somerii care cauta un loc de munca
Foto: Arhiva

Somerii vor putea suna la un call-center al Serviciului Public de Ocupare pentru a afla ce locuri de munca sunt oferite in zona in care locuiesc. Prin acelasi call-center, somerii vor afla si de ce acte au nevoie pentru indemnizatia de somaj sau ce programe de calificare exista pentru ei.

Serviciul urmeaza sa fie infiintat printr-un proiect european de peste 10 milioane de lei si ar putea sa fie functional din luna martie a anului viitor, potrivit Money.ro.

De asemenea, prin call-center vor putea fi obtinute si informatii despre locurile de munca disponibile la nivel european, prin reteaua Eures.

"Proiectul Call center SPO (Serviciul Public de Ocupare) vizeaza cresterea calitatii si eficientei serviciilor furnizate de catre ANOFM. Prin dezvoltarea acestui sistem inovativ de furnizare de informatii se urmareste cresterea oportunitatilor de orientare, formare si dezvoltare profesionala si de integrare socio-profesionala pe piata muncii a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca", a declarat, marti, la lansarea proiectului, managerul de proiect Elena Baboi.

250 de persoane vor fi instruite pentru a a-i orienta pe someri inainte ca acestia sa ajunga la sediile agentiilor de ocupare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#call center someri, #call center locuri munca , #anunturi locuri munca