1.000 de oferte la targul online de joburi, pentru absolventii de facultate

Marti, 22 Iulie 2008, ora 10:39
1497 citiri
1.000 de oferte la targul online de joburi, pentru absolventii de facultate

Targul online de cariera destinat absolventilor de facultate, organizat pe portalul hipo.ro, a adunat pana la sfarsitul saptamanii trecute o oferta de aproximativ 1.000 de joburi.

Domeniile in care sunt oferite cele mai multe locuri de munca sunt IT&C-ul, ingineria, banking-ul, industria telecom, marketingul sau consultanta, informeaza Ziarul Financiar.

In acest an, 100 de companii fac recrutari in cadrul targului online, dintre care cele mai multe sunt in IT&C (30%), FMCG (14%), consultanta (16%), bancar (10%), servicii si BPO (14%).

Din totalul ofertelor postate in cadrul evenimentului, cele mai vizualitate au fost cele ale companiilor KPMG, Capgemini, Genpact, Accenture, BRD, Adobe, ING, Microsoft si IBM.

"La aceasta editie asteptam ca 4.000 de proaspat absolventi sa aplice la joburile disponibile, iar dintre acestia cat mai multi sa isi gaseasca un loc de munca", spune George Samoila, project manager hipo.ro.

Printre companiile participante la aceasta editie a targului online se numara Continental Automotive Romania, Dacia groupe Renault, GE Money, Honeywell Garrett, Rehau, Bancpost, BCR, Citibank Romania, Reiffeisen Bank, Holcim, Strabag, Accenture, Deloitte Romania, Daedelus Group, Rompetrol, Siemens, Carrefour, IBM, Xerox, Altex sau Orange.

Targul online de joburi este organizat de firma de consultanta in resurse umane Catalyst Solutions si se desfasoara intre 16 iunie si 15 august.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#targ, #joburi, #online, #consultanta, #absolventi, #facultate , #anunturi