Ziare.com

Cele mai bine platite joburi pentru care nu ai nevoie de studii superioare

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 10:55

   

Cele mai bine platite joburi pentru care nu ai nevoie de studii superioare
Desi o facultate reprezinta in conceptia multora garantia unui job bine platit, Romania are in continuare nevoie de persoane care nu au studii superioare.

Cele mai bune locuri de munca pentru cei care nu au terminat o facultate sunt cele de asistent director general, sef depozit, tehnician, specialist logistica sau specialist in protectia muncii.

"Salariile pentru astfel de posturi se pot situa in intervalul 2.800 - 5.000 de lei net lunar, la care se pot adauga diverse scheme de bonusare, in functie de politica fiecarei companii", a declarat Ioana Tot, senior consultant Consulteam si membru HR Club, pentru Capital.

Joburi ca reglori, sculeri-matriteri, sudori specializati in tehnologii noi sau electricieni au un salariu care ajunge si pana la 1.500 - 2.000 de lei net.

Pentru un post de sudor, cu diferite procese tehnologice, nivelul salarial se afla intre 1.800 le si 2.400 lei, in functie de zona si experienta, pentru lacatusi mecanici nivelul salarial poate depasi 1.500 lei, in functie de specificul activitatii, iar pentru operatorii macara turn nivelul salarial depaseste constant 2.000 de lei.

Soferii profesionisti care fac curse internationale au venituri lunare de peste 2.000 de lei net.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6866 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu, nu este adevarat,

Toate posturile trebuiesc ocupate de personal cu studii superioare dar cu salariu minim pe economie.Si stiti de ce?Uitati-va la emisiunea"Fata lui tata" si o sa aveti idee despre felul cum se face scoala in Romania si care sant pretentiile.

 

Cui sa le plangem de mila: bugetarilor sau celor ce-i reformeaza?

Disponibilizarile din sectorul bugetar se vor face dupa modelul celor patru evanghelisti, care au fost trei, Luca si Matei. De la aproape 200.000 anul trecut, numarul disponibilizatilor a coborat la 150.000, apoi la 100.000, pentru ca in final sa fie vreo 50.000, undeva prin toamna acestui an.
Vezi continuarea pe http://www.bloombiz.ro/finante/cui-sa-le-plangem-de-mila-bugetarilor-sau-celor-ce-i-reformeaza

 

Pai....ministrul mediului,al turismului,al dezvoltarii,etc...

Spun asta penttru ca respectivele au "studii" superioare pe centura,iar "diplomele" sint cumparate.Deci merge si fara studii,asta daca esti frumusica si ai "experienta" in pat,si sti cu cine si cand sa ti-o tragi.Cei cu studii,sa mai astepte.

 

dar pt. posturi de 'mancator de ka.kat' ca madam ioana Tot, ce salarii or fi?

'Cele mai bune locuri de munca pentru cei care nu au terminat o facultate sunt cele de asistent director general, sef depozit, tehnician, specialist logistica sau specialist in protectia muncii. Salariile pentru astfel de posturi se pot situa in intervalul 2.800 - 5.000 de lei net lunar, la care se pot adauga diverse scheme de bonusare, in functie de politica fiecarei companii", a declarat Ioana Tot, senior consultant Consulteam si membru HR Club, pentru Capital.'

 

:)

Ati omis nu stiu daca intentionat functiile politice ocupate de analfabeti,care dupa parerea mea sunt cele mai profitabile joburi din Romania si nu numai.

 

@Tudor65 nu-ti mai bate mintea !!

deja au sarit analfabetii sa dea voturi negative. E plin site-ul de ei.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor