Clinicile din strainatate cauta 3.000 de medici romani

Joi, 18 Martie 2010, ora 19:24
1982 citiri
Clinicile din strainatate cauta 3.000 de medici romani

Medicii romani au acum posibilitatea sa aplice pentru cele 3.000 de posturi in strainatate in cadrul Targului International de Cariere Medicale.

In cadrul targului organizat intre 20-21 martie la Bucuresti, 27-28 martie la Cluj-Napoca si 10-11 aprilie la Iasi, vor fi recrutati medici pentru clinici si spitale din Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Germania, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Malta, Orientul Mijlociu si Indepartat si multe altele.

"Pentru a indeplini toate nevoile in materie de posturi disponibile pentru cei interesati de o cariera medicala internationala, angajatorii vin la aceasta editie atat cu joburi permanente, cat si joburi de temporare, prin care se ofera flexibilitatea de a lucra una-doua sau trei saptamani pe luna, ceea ce inseamna ca medicii doritori de acest tip de angajare isi pot continua munca si in tara de origine, suplimentandu-si substantial castigurile prin adoptarea unui job temporar care poate fi rasplatit si cu 2.000 de lire pe saptamana in spitalele private din Anglia", a declarat Simona Oprea, din partea companiei Houston NPA care promoveaza evenimentul pe piata din Romania, pentru Realitatea.net.

Salariile medicilor difera in functie de experienta si vechime, cele mai mici fiind de 2.000-3.000 de euro pe luna, pentru posturi in Germania care se adreseaza medicilor tineri si proaspetilor absolventi, si pana la 10.000-12.000 de euro pe luna in Marea Britanie si tarile scandinave pentru medicii seniori.

In cadrul Targului sunt oferite posturi pentru medicii tineri si seniori, dar exista si alte posibilitati: posturi sau oportunitati de training pentru aproape orice specialitate in spitalele din Germania. Doctorii cu minim doi ani de experienta pot aplica pentru joburi temporare in spitalele private din Anglia pentru un salariu de 2.000 de lire pe saptamana.

Printre specializarile medicale cu cea mai mare cautare se numara anestezia, medicina de urgenta, radiologia, medicina interna, radiologie, chirurgie.

Pe langa pachetul salarial medicii romani mai pot beneficia gratuit si de cazare si cursuri de limba gratuite pentru familie, consultanta pe parcursul intregului proces de inscriere, asistenta in procesul de relocare si alte avantaje.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#joburi medici, #jonburi strainatate, #joburi cadre medicale , #anunturi