Cora, Real si Selgros creeaza 1.400 de locuri de munca

Luni, 17 August 2009, ora 17:41
6388 citiri
Cora, Real si Selgros creeaza 1.400 de locuri de munca

In aceasta toamna se vor deschide in Capitala doua mall-uri noi (Sun Plaza si Cotroceni Park) si un parc de retail. Cu aceasta ocazie se vor crea circa 1.400 de locuri de munca la magazinele Cora, Real si Selgros din cadrul acestora.

Hypermarketul Cora care se va deschide in Sun Plaza din Berceni va avea nevoie de 800 de angajati, dintre care 90 de joburi sunt pozitii manageriale, scrie Ziarul Financiar in editia online de luni.

Real Hypermarket angajeaza 250-300 de oameni pentru magazinul din Cotroceni Park, iar Selgros Cash & Carry din Valea Cascadelor se va deschide in septembrie cu circa 300 de angajati.

In prezent, din cauza crizei, multi lucratori din comert s-au trezit fara slujbe, asa incat cei trei angajatori au fost bombardati de cereri de angajare.

"Pentru aproximativ 300 de locuri de munca nou-create odata cu deschiderea unui hipermarket se primesc, in medie, 2.000 de CV-uri. Din discutiile pe care le-am avut cu retailerii reiese ca acum le e mult mai usor sa gaseasca oameni pentru deschiderile de magazine. Retailerii isi permit acum sa faca selectia candidatilor asa cum trebuie; de exemplu, pot alege intre candidati cu experienta si persoane fara experienta la costuri similare", spune Iuliana Badea, sales manager la Lugera & Makler, una din cele mai mari trei companii de recrutare de pe piata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#anjajari Cora, #angajari Selgros, #deschidere Real, #Sun Plaza, #Cotroceni Park , #anunturi