Ziare.com

Cum poti sa fii stagiar la Guvern - peste 170 de posturi disponibile

Luni, 17 Martie 2014, ora 11:01

   

Cum poti sa fii stagiar la Guvern - peste 170 de posturi disponibile
Peste 170 de posturi de stagiar sunt disponibile anul acesta, pentru studenti si tinerii absolventi, la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din cadrul Guvernului.

"Guvernul Romaniei a lansat, la initiativa prim-ministru Victor Ponta, a doua editie a Programului de Internship la nivelul administratiei publice centrale.

Ca si in cazul editiei precedente, pe parcursul a doua luni (15 iulie-15 septembrie), candidatii selectati vor participa la activitatile desfasurate la Cancelaria prim-ministrului si la Secretariatul General al Guvernului.

O noutate a acestui an o reprezinta extinderea programului de Internship la nivelul tuturor ministerelor si departamentelor din cadrul Executivului. Astfel, anul acesta studentii si tinerii absolventi pot opta pentru peste 170 de pozitii de stagiar disponibile", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale (MEN).

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Conditii generale pentru candidati sunt:

- sa detina cetatenia romana;

- sa aiba cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014) ;

- sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta; sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala;

- sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT.

De asemenea, exista conditii specifice pentru fiecare minister si departament.

Candidaturile vor fi depuse exclusiv online, termenul limita pentru depunerea acestora fiind 31 mai, se mai arata in comunicatul citat.

C.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1419 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

vorbeshti

- cu pontax ! :(

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor