Salon de recrutare pentru romanii cu studii superioare

Joi, 13 Noiembrie 2008, ora 16:14
2556 citiri
Salon de recrutare pentru romanii cu studii superioare

Salonul profesional de recrutare din Paris dedicat romanilor cu studii superioare din Europa se pregateste pentru cea de-a sasea editie, care va avea loc pe 16 ianuarie 2009, la Palais de la Decouverte si va reuni ofertele a 350 de participanti.

Conform precizarilor din partea organizatorilor, "salonul de recrutare anual dedicat romanilor, gazduit inca din 2004 de Congresul European de la Paris, a incercat sa promoveze calitatea romanilor cu studii superioare din Europa, intr-un context politic si de imagine defavorabil acestora, avand in vedere imaginea negativa a Romaniei in Europa inainte de integrare", scrie Evenimentul Zilei.

Evenimentul face parte dintr-un program al "Club de Bucarest Celidea" demarat de Celidea Consultanta SRL, in scopul de a sprijini tinerii romani cu studii superioare din Europa sa-si valorifice competentele multiculturale in cadrul companiilor care se afla deja in Romania.

"Programul Club de Bucarest Celidea grupeaza astazi peste 40.000 de beneficiari, romani cu studii superioare in Europa, leaderi de afaceri si politici care au lucrat sau sunt interesati de dezvoltarea Romaniei, parinti si profesori ai acestor romani plecati la studii in strainatate. Pentru a-si atinge obiectivele, Club de Bucarest Celidea a creat si un site de recrutare dedicat studentilor romani care vor sa studieze in Europa, studentilor europeni care vor sa faca un stagiu in Romania si romanilor din Europa care vor sa se intoarca in Romania", au mai mentionat organizatorii.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#salon, #Paris, #recrutare, #studii superioare , #anunturi