Ziare.com

5.000 de joburi disponibile in strainatate, pentru medicii romani

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 14:35

   

5.000 de joburi disponibile in strainatate, pentru medicii romani
Medicii care vor sa plece din tara pot participa in weekend-urile care urmeaza la cea de a-5-a editie a celui mai mare targ de cariere din domeniu, organizat de firma de consultanta polonezo-germana Fair Solutions Ltd.

Targul va fi organizat pe plan national, urmand sa ajunga in Cluj in perioada 13-14 noiembrie, in Timisoara in perioada 20-21 noiembrie, la Iasi 27-28 noiembrie si Bucuresti 4-5 decembrie, si vor fi prezente 20 de firme de recrutare din Marea Britanie, Irlanda, Germania, Suedia, Danemarca, Franta, Elvetia, Belgia, Norvegia si Spania.

Cele mai multe posturidispnibile sunt pentru specializari precum anestezia, medicina de urgenta, radiologia si medicina interna, informeaza Capital.

Cel mai cautat tip de pozitii este cel de suplinitor, care presupune un contract de munca temporara, cuprins intre una si trei saptamani lunar.

Numarul total de posturi disponibile, pentru intreaga Europa Centrala, este de circa 5.000, iar selectia finala are loc dupa incheierea tuturor editiilor internationale.

Pentru medicii care au experienta, salariile oferite variaza intre 80.000 si 120.000 de euro pe an, pentru posturi in Germania, Danemarca, Norvegia si Suedia, si ceva mai mari, la 150.000 -200.000 euro pe an, pentru posturi in Marea Britanie si Irlanda.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3156 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor