Ziare.com

CarieraNoua.ro, o platforma avansata de recrutare, cu servicii online de consiliere, accesibile candidatilor

Luni, 02 Iunie 2014, ora 13:34

   

CarieraNoua.ro, o platforma avansata de recrutare, cu servicii online de consiliere, accesibile candidatilor
CarieraNoua.ro, prin intermediul platformei de recrutare www.carieranoua.ro ofera servicii online de consiliere in cariera impreuna cu o echipa de consilieri acreditati atat la nivel national cat si international.

CarieraNoua.ro faciliteaza accesul online la consilieri in cariera, un serviciu de calitate, necesar pentru ca fiecare sa isi descopere si valorifice potentialul profesional, avand la indemana aceleasi instrumente si vorbind acelasi limbaj cu cei aflati de cealalta parte a mesei.

La nivel global, un numar ridicat de profesionisti nu isi exploateaza potentialul maxim datorita lipsei de informatii de calitate raportate la procesul de construire a unei cariere. Atunci cand o persoana ia in considerare schimbarea locului de munca sau a carierei este foarte important sa aiba o strategie de actiune.

Consilierii CarieraNoua.ro sustin persoanele interesate in dezvoltarea unei cariere sa-si atinga obiectivele prin programe de dezvoltare. Aceste programe includ sesiuni de evaluare a competentelor, programe de training sau strategii de branding personal.

"Este important pentru noi sa oferim un serviciu complet, mai ales intr-o piata a muncii instabila, cand diferenta o poate face un CV bine realizat sau un raspuns documentat. Ne-am propus o abordare individuala, personalizata a serviciului de consiliere pentru toti cei care ne solicita in acest sens". mentioneaza Mihail Cotarta - co-fondator CarieraNoua

"Consilierea in cariera este mai mult decat o solutie la problema ta actuala. Faptul ca iti gasesti un job mai bun sau ca ai ajuns in pozitia ierarhica dorita, nu inseamna ca ti-ai atins potentialul maxim.

Consilierea iti furnizeaza instrumentele, metodele, cunostintele necesare pentru ca TU sa poti lua decizii informate de fiecare data cand iti vei dori sa iti schimbi jobul, sa te dezvolti profesional, sau chiar sa iti schimbi domeniul de activitate". sustine Madalina Serban - GCDF Trainer, Supervisor&career counselor.

CarieraNoua.ro ofera utilizatorilor portalului, serviciul GRATUIT de consiliere pentru realizarea CV-ului si o ampla colectie de materiale si informatii privind dezvoltarea personala si profesionala.

Despre CarieraNoua

CarieraNoua.ro conecteaza angajatorii cu persoanele interesate de o noua cariera in Romania sau strainatate, prin intermediul aplicatiilor de recrutare online, inclusiv dispozitive mobile.

Solutia de recrutare CarieraNoua.ro include portalul de joburi, aplicatia Facebook de recrutare, versiunea optimizata pentru mobile si aplicatia de joburi pentru iPhone si Android.

Sursa: comunicatedepresa.ro


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 318 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor