Companii de top recruteaza la targul "Angajatori de TOP"

Vineri, 16 Martie 2012, ora 15:15
2543 citiri
Companii de top recruteaza la targul "Angajatori de TOP"

Cei care isi cauta un loc de munca in domenii ca IT&C, outsourcing, consultanta, bancar, inginerie, bunuri de larg consum si retail au acum sansa sa se angajeze.

Peste 90 dintre cele mai active companii din aceste domenii vor participa la Targul de cariera "Angajatori de top" ce va avea loc in perioada 30-31 martie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Companiile ofera peste 3.000 de locuri de munca atat candidatilor cu experienta, cat si studentilor si proaspat absolventilor. Cele mai multe pozitii oferite de companiile participante la Angajatori de TOP sunt in departamentele de contabilitate, resurse umane, suport tehnic, IT, dezvoltare si mentenanta software, logistica, vanzari si relatii cu clientii.

Printre companiile cu un numar mare de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP se numara Wipro Technologies, Bitdefender si 1&1 Internet Developmen care isi vor mari echipele cu cel putin 30 de noi colegi pana la sfarsitul verii.

In cele doua zile ale evenimentului, sunt asteptati peste 15000 de candidati, profesionisti cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi pentru programele de internship si management trainee.

Companiile prezente in cele doua zile ale evenimentului:

IT: Microsoft, Intel, Bitdefender, Ixia, Oracle, Infineon Technologies Romania, Electronic Arts, TeamNet Collaborate, 1&1 Internet Development, DigitalOptics, Gameloft, StarStorage, Google

Telecom: Ericsson, Huawei Technologies, Luxoft Romania, RCS&RDS, Radcom, Orange

Outsourcing: Accenture, Genpact, HP, Stefanini, WNS Romania, Competence Call Center, CGS - Computer Generated Solutions, Webhelp, Wipro Technologies

Inginerie: Michelin, Grup Renault Romania, Tenaris Silcotub, Lafarge Gips, Carpacement Holding

Banking: BCR, BRD, Raiffeisen Bank

Consultanta: Ernst&Young, Bearing Point, Deloitte, PwC, Mazars

FMCG: Coca-Cola HBC Romania, JTI, Kraft Foods Romania, L'Oreal, Nestle Romania, British American Tobacco, Delaco Distribution, Danone, Unilever

Farma: Sandoz, Prisum

Retail: Mega Image, Billa, Decathlon

"Care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurga un candidat? Foarte simplu. Participantii la eveniment sunt invitati sa acceseze contul personal de pe hipo.ro sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja realizat. Din contul lor, candidatii trebuie sa selecteze iconita de descarcare CV BarCode pentru Angajatori de TOP, iar apoi sa il printeze intr-un singur exemplar si sa vina cu el la eveniment.

La targ, reprezentantii companiei vor scana si salva CV-urile aplicantilor, fapt care duce la facilitarea procesului de recrutare. Ne asteptam astfel ca numarul angajarilor sa creasca in urma evenimentului Angajatori de TOP" a declarat Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.

Targul de cariera Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 30 martie in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 31 martie intre orele 10.00-17.00. Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe hipo.ro

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#angajatori top targ cariera, #targ cariera hipo , #cariera