Povesti de succes care te vor ajuta in cariera

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 13:40
2485 citiri
Povesti de succes care te vor ajuta in cariera

4CAREER sarbatoreste trei ani de activitate in consiliere si orientare in cariera. Vom sarbatori acesti trei ani plin de provocari profesionale tot prin organizarea unui eveniment sub deviza "CAREER MOTIVATION - Motivatia te pune in miscare!".

Vin sa sarbatoreasca alaturi de 4CAREER, dar si sa ne impartaseasca din experientele lor, la fel ca si anul trecut, oameni de valoare ce pot fi modele de urmat in dezvoltarea unei cariere profesionale.

Invitatii vor vorbi despre motivatia in cariera, impartasind modul in care au reusit sa se automotiveze pentru atingerea performantei si modul in care va puteti mentine motivatia pentru a ajunge acolo unde va doriti.

Vietile celor care au succes sunt pline de indicii de care ne putem folosi astfel incat si noi sa invingem la randul nostru. Daca vei cunoaste vietile celor pe care ii admiri, vei vedea ce anume este important sa faci in viata, fiindca succesul lasa in urma lui niste indicii valoroase.

Sumele stranse se vor folosi in cadrul proiectului STUDY4CAREER - "Cladim o cariera de succes pentru fiecare". Proiectul reprezinta un program dedicat dezvoltarii carierei si alegerii corecte a domeniului profesional pentru tinerii ce urmeaza sa-si decida drumul profesional, fie ca este vorba de un liceu pentru elevii de gimnaziu, fie ca este vorba de o universitate pentru elevii de liceu.

Evenimentul va avea loc in data de 24 iunie 2014, incepand cu ora 18.45, la Marshal Garden Hotel. Intrarea la eveniment va fi in limita locurilor disponibile, fiind necesara inscrierea pe pagina oficiala a evenimentului http://4career.ro/Menu-principal/career-motivation-bucuresti-2014.html.

La finalul evenimentului se va organiza o tombola, castigatorii vor fi trasi la sorti si vor castiga produse sau servicii din partea partenerilor 4CAREER.

Detalii suplimentare si inscriere pe www.4career.ro.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
România urcă o poziție în clasamentul european al produsului intern brut per cap de locuitor. Astfel, România depășește Ungaria și ajunge la 78% din media europeană, după o creștere cu...
#eveniment carrer motivation, #eveniment cariera 4Career, #conferinta cariera Hotel Marshal Bucuresti , #cariera