Cum poti ramane fara job, cand nici nu te astepti

Joi, 23 Iunie 2011, ora 09:33
1899 citiri
Cum poti ramane fara job, cand nici nu te astepti

Un CV fals te va lasa, fara indoiala, fara locul de munca, din aceeasi ratiune pentru care seful te va concedia pentru rezultate slabe, absente si minciuni. Acestea sunt situatii usor de controlat, insa realitatea a demonstrat ca poti fi concediat si pentru motive scandalos de iesite din comun.

Iata cateva situatii prezentate de MSN in care fie angajatii au intrecut masura intr-un anumit mod, fie angajatorii au constatat, judecand dupa propriile valori, ca angajatul nu ar trebui sa mai faca parte din echipa:

"Melcul-maraton" concediat pentru ca nu a strans suficienti bani

Un angajat al unei organizatii de caritate s-a imbracat in melc si s-a "tarat" pe intreg traseul de maraton al Londrei. Se pare ca efortul nu a fost apreciat: angajatul a fost concediat pentru ca nu a strans suficienti bani.

Concediat pentru glume in stil "Seinfeld"

Dupa o petrecere, un angajat din Iowa a continuat seria de glume de tip "Stand-up comedy" la birou, pe mail. Una dintre colege s-a simtit ofensata si a depus plangere, in urma careia angajatul glumet a fost concediat.

Citeste mai multe despre Cum poti ramane fara job, cand nici nu te astepti pe Business24.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#concediere job, #concedieri nasteptate, #concediere loc munca , #concedieri