Guvernul va desfiinta inca 7.000 de posturi. Vezi de unde

Duminica, 15 Mai 2011, ora 16:50
3229 citiri
Guvernul va desfiinta inca 7.000 de posturi. Vezi de unde
Foto: Arhiva

Guvernul urmeaza sa desfiinteze 7.000 de posturi din societatile feroviare, companiile energetice si Posta Romana. In urma negocierilor cu FMI, Guvernul s-a angajat sa reduca si costurile de functionare ale acestora prin renegocierea contractelor aflate in derulare.

Posturile urmeaza sa fie desfiintate pana la sfarsitul lunii septembrie, potrivit scrisorii de intentie convenita de Guvern cu FMI, informeaza Mediafax.

Din Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale vor fi desfiintate 600 de posturi, din CFR Marfa 3.000 de posturi, din CFR Calatori 1.000 de posturi, din CFR 1.500 de posturi, de la Interventii Feroviare cel putin 30 de posturi si de la Electrificare CFR vor fi disponibilizati 250 de angajati.

De la Telecomunicatii CFR vor fi dati afara 100 de angajati, de la Posta Romana 70 de posturi administrative vor fi desfiintate, de la Termoelectrica vor fi desfiintate 300 de posturi, iar de la complexul energetic Turceni 200.

De asemenea, 900 de oficii postale vor fi desfiintate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#disponibilizari Guvern, #disponibilizari Guvern FMI , #concedieri