Ziare.com

Joburi in constructii in tara si strainatate - vezi salariile oferite

de Teodora Bodeanu
Miercuri, 28 Martie 2012, ora 07:32

   

Joburi in constructii in tara si strainatate - vezi salariile oferite
Domeniul constructiilor a fost unul din motoarele de crestere economica din Romania, in 2011, iar, in acest an, pe fondul intensificarii lucrarilor in domeniul infrastructurii, locurile de munca pe acest segment abunda.

De exemplu, Group Alproplast cauta un inginer mecanic proiectare, care sa aiba cunostinte bune de ACAD si MS Office. Compania este specializata in fabricarea si montajul de constructii din aluminiu si sticla, iar responsabilitatile includ ofertarea tehnico-economica, executia, urmarirea productiei si asigurarea calitatii.

Daca sunteti cunoscator al limbii engleze, aveti abilitati de comunicare si cunostinte temeinice si dovedite despre sisteme de inginerie mecanica, puteti obtine un post de inginer mecanic senior, oferit de Von Consulting, in numele unei companii multinationale de constructii.

Persoana aleasa va avea drept responsabilitati mentinerea legaturii cu subcontractorii, revizuirea desenelor tehnice si specificatiilor, acceptarea sau respingerea proiectelor, precum si reprezentarea companiei in intalnirile oficiale legate de proiecte.

In Campina, compania Emon Electric este in cautarea unui inginer pregatirea lucrarilor si urmarirea productiei, cu studii superioare in inginerie electrotehnica, electroenergetica (cu masterat). Se cer si foarte bune abilitati de lucru cu programele Autocad, Microsoft Project, SAP si alte softuri dedicate intocmirii documentatiei tehnice, precum si cunoasterea foarte buna a limbii engleze sau germane sau alte limbi de circulatie internationala. Nu in ultimul rand, candidatii trebuie sa aiba permis de conducere categoria B.

Inginerii in constructii civile pot aplica pentru un post in cadrul companiei Managementul Proiectelor Electrice, daca au experienta de cinci ani in executie si cunostinte avansate de limba engleza.

Postul implica analizarea si coordonarea resurselor si activitatilor in vederea executarii lucrarilor, identificarea si implementarea proceselor si procedurilor pentru echipele pe care le coordoneaza, verificarea respectarii cerintelor de calitate in constructii si verificarea respectarii normelor de calitate a materialelor utilizate.

Sudometal, din Braila, doreste sa angajeze un inginer proiectant, absolvent al unei facultati mecanice sau tehnice de stat, care sa aiba cunostinte avansate de Autocad 2D/3D, Solid Works si Office, limba engleza si sa mai fi fost implicat in proiecte similare. Jobul consta in executarea de lucrari de proiectare conceptuala pentru constructii metalice (scari, balustrade, garduri si porti, copertine) si mobilier metalic.

Locurile de munca in constructii pot fi gasite usor si in strainatate, atat in Uniunea Europeana, cat si in afara sa.

De exemplu, in Belgia se cauta 35 de sudori autogen si argon pentru instalatii, pentru reconditionarea instalatiilor in scoli, gradinite si apartamente. Salariul se incadreaza intre 1.200 - 1.800 de euro, iar cazarea este asigurata de angajator. Pentru a candida, trebuie sa aveti experienta in domeniu de minim 3 ani, sa cunoasteti limbile engleza si franceza, in timp ce detinerea unui permis de conducerea categoria B reprezinta un avantaj.

In Dubai, puteti castiga intre 1.800 si 2.000 de dolari pe luna drept ingineri instalatori, sarcinile de serviciu incluzand coordonarea lucrarilor din santier, pregatirea documentatiilor de licitatie si participarea la negocieri si intocmirea de specificatii tehnice pentru echipamente, printre altele.

Ca muncitori puteti castiga intre 2.000 si 2.200 de dolari pe luna in Israel, fiind disponibile 100 astfel de posturi. Contractele se semneaza pe o perioada de cinci ani, iar compania asigura cazarea (in baraci langa santier) si trei mese pe zi. Avantajul este ca va exista un coordonator de echipa vorbitor de limba romana, prin urmare nu trebuie sa cunoasteti o limba de circulatie internationala.

Trebuie sa luati in calcul, totusi, ca obtinerea vizei, semnarea contractului si biletul de avion va costa 4.000 de euro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4743 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Hei....

cam faceti publicitatee gratuit

 

Publicitate sau inducere in eroare?

Nu ne spui cit sint platiti inginerii in Romania ca sa nu ne dai detalii despre furtisagul sistematic asupra intregii forte de munca din Romania . Intr-adevar un sudor roman in vest este platit mai prost decit un gradinar spaniol . In Dubai salariile sint pina la zece mii de dolari iar diferenta pina la cit spui tu intra in buzunarele agentiilor romanesti de forta de munca . Viza , contractul si biletul sint peste tot platite de angajator(client) , dar tot agentia romaneasca incarca omul si-l jecmaneste de 4000 EURO . Cazarea si masa sint decontate la pret de hotel dar oamenii sint tinuti in baraci . Mai gindeste-te cind vrei sa prostesti lumea in interesul smecherilor !

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor