Ziare.com

Angajari pe banda rulanta in industria IT

Vineri, 03 Decembrie 2010, ora 12:35

   

Angajari pe banda rulanta in industria IT
Daca sa-ti gasesti un job in Romania a devenit sport extrem, IT-istii nu par sa aiba probleme. Chiar daca salariile nu mai sunt la fel de generoase, angajarile se fac inca pe banda rulanta.

Endava, o companie britanica de servicii si solutii IT, angajeaza in Romania, pana in iunie 2011, inca 150 de persoane in centrele de dezvoltare.

"Pana la finalul acestui an vrem sa angajam inca 50 de persoane la Iasi, iar in 2011 estimam ca vom ajunge la 150 de angajati aici. Iasiul este un oras cu un potential mare de dezvoltare, un centru IT important unde gasim profesionisti cu experienta si un centru universitar", a declarat Valentin Metzger, director executiv al Endava Romania, citat de Gandul. In prezent, Endava are peste 300 de angajati in cele patru centre din Bucuresti, Cluj si Iasi.

Reprezentantii Hewlett Packard (HP) au declarat recent ca vor angaja, in 2011, circa 600 de oameni pentru centrul de servicii Global eBusiness Operations (GeBOC) din Bucuresti.

Cel mai mare producator de procesoare din lume, dar si cel mai popular motor de cautare, Intel si Google, au inca din noiembrie birouri la Bucuresti. Echipa locala a Google se va ocupa de dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei, dar si de comunicarea catre companii sau vanzarile directe de publicitate.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2187 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor