Joburi de vacanta in Grecia

Miercuri, 25 Martie 2009, ora 08:41
2079 citiri
Joburi de vacanta in Grecia

Hotelierii din Grecia par a nu fi afectati de criza financiara si ofera si in acest an oferte de locuri de munca in perioada estivala.

Pentru ca angajatorii greci sunt multumiti de calitatea muncii depuse de romani, ei scot an de an la concurs tot mai multe joburi, cele mai multe adresandu-se studentilor la Geografie, Turism si Economie.

Nici persoanele ceva mai inaintate in varsta nu sunt excluse de greci, fiind foarte multe posturi disponibile si pentru romanii pana in 55 de ani care vor sa lucreze ca electricieni sau instalatori.

Criteriul esential pentru obtinerea unui job este cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel conversational, informeaza Evenimentul Zilei.

Locurile de munca disponibile sunt pentru hoteluri de patru si cinci stele, restaurante sau cluburi din Atena, Thessaloniki, Halkidiki sau diverse insule grecesti.

Romanii care pleaca prin programul Work and Travel trebuie sa se astepte la un orar de lucru de 40 de ore pe saptamana, opt ore pe zi si un salariu lunar intre 350 si 450 euro.

Pentru persoanele de peste 45 de ani, locurile de munca disponibile scoase la concurs sunt babysitting, menajera, camerista, ajutor bucatar, bucatar, agent curatenie, spalator de vase, electrician si instalatori, care presupun salarii intre 600 si 1.000 de euro, iar cazarea si trei mese pe zi fiind gratuite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
#loc de munca, #litoral grecia, #hotelier Grecia, #work and travel , #locuri de munca vacante