Ziare.com

Joburi de vacanta in Grecia

Miercuri, 25 Martie 2009, ora 08:41

   

Joburi de vacanta in Grecia
Hotelierii din Grecia par a nu fi afectati de criza financiara si ofera si in acest an oferte de locuri de munca in perioada estivala.

Pentru ca angajatorii greci sunt multumiti de calitatea muncii depuse de romani, ei scot an de an la concurs tot mai multe joburi, cele mai multe adresandu-se studentilor la Geografie, Turism si Economie.

Nici persoanele ceva mai inaintate in varsta nu sunt excluse de greci, fiind foarte multe posturi disponibile si pentru romanii pana in 55 de ani care vor sa lucreze ca electricieni sau instalatori.

Criteriul esential pentru obtinerea unui job este cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel conversational, informeaza Evenimentul Zilei.

Locurile de munca disponibile sunt pentru hoteluri de patru si cinci stele, restaurante sau cluburi din Atena, Thessaloniki, Halkidiki sau diverse insule grecesti.

Romanii care pleaca prin programul Work and Travel trebuie sa se astepte la un orar de lucru de 40 de ore pe saptamana, opt ore pe zi si un salariu lunar intre 350 si 450 euro.

Pentru persoanele de peste 45 de ani, locurile de munca disponibile scoase la concurs sunt babysitting, menajera, camerista, ajutor bucatar, bucatar, agent curatenie, spalator de vase, electrician si instalatori, care presupun salarii intre 600 si 1.000 de euro, iar cazarea si trei mese pe zi fiind gratuite.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1527 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor